Trustpilot
In de uitverkoop
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Lashoek - schakelaar - 45/90 ° - 55 kg

€ 40,99 € 44,23
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021291

|

Model: SWG-MWH-S55

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 40,99
3+
5%
€ 38,94
5+
10%
€ 36,89
10+
15%
€ 34,84
Belangrijkste kenmerken
  • variabel - houdt werkstukken vast in hoeken van 45° en 90°
  • praktisch - magnetische kracht instelbaar via een schakelaar
  • krachtig - verbindt metaal met een houdkracht van 55 kg
  • duurzaam - robuuste stalen constructie voor een stabiele verbinding
  • Onderhoudsvriendelijk - wanneer de magneetkracht is uitgeschakeld, kunnen metaalresten eenvoudig worden afgeveegd
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De slimme lashoek met schakelaar

De lashoek van de Stamos Welding Group is speciaal ontworpen voor gebruik op metalen elementen en zorgt voor een sterke magnetische verbinding tussen de afzonderlijke werkstukken, die u met een schakelaar aan of uit kunt zetten. De stevige magnetische beugel kan onder verschillende hoeken worden bevestigd en dient als optimale houder voor metalen onderdelen tijdens las-, soldeer- of professionele montagewerkzaamheden.

De lasmagneet houdt werkstukken stevig op hun plaats

Het pijlvormige ontwerp van de lasmagneet maakt het mogelijk om deze in verschillende posities en dus multifunctioneel te gebruiken. De lasmagneet kan in een stand van 45° en 90° worden gebruikt. Met deze flexibele oplossing kunt u de werkstukken optimaal positioneren volgens uw individuele eisen.
De extreem sterke magnetische verbinding kan met een schakelaar worden geactiveerd of gedeactiveerd. Dit maakt het gemakkelijker om de werkstukken ten opzichte van elkaar in te stellen voordat ze door de geactiveerde magneet worden vastgehouden. De sterke magnetische verbinding biedt u dan de hoogste mate van veiligheid tijdens het gebruik.
Dankzij de hoge houdkracht tot 55 kg is de magnetische lashoek bij uitstek geschikt als verbinding tussen bijzonder zware metalen componenten. Zo worden platen, buizen en andere elementen van metaal moeiteloos aan elkaar geniet. Zo heeft u altijd beide handen vrij voor uw metaalwerk zodat u zorgvuldig kunt handelen.
De magnetische hoek is uitgerust met een solide stalen behuizing en garandeert zo een hoge mate van duurzaamheid en veerkracht. Bovendien zorgt de stevige staalconstructie voor een blijvende maatvastheid, zodat de lashoek ook onder druk blijvend in zijn optimale pasvorm behouden blijft.
Als de magnetische kracht van de lashoek is uitgeschakeld, kan deze moeiteloos worden verwijderd van vuil zoals metaalkrullen en dergelijke.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht