In de uitverkoop

Item: EX10021436

|

Model: X-STAR

Lashelm - X-star

€ 55,00 € 65,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • uitgebreide bescherming – voor alle gangbare lasmethoden
  • Standaard - lichtbescherming volgens DIN 9-13 en DIN 4 evenals UV-bescherming tot DIN 16
  • Perspectief - groot gezichtsveld van 93 x 43 mm
  • snel - 2 sensoren met een responstijd van indrukwekkende < 1/25000 s
  • soepele overgang - instelbare vertraging van 0,1 - 1,0 s

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vrij zicht ondanks fel licht met de lashelm X-STAR

Vertrouw op goede optische eigenschappen, een zeer snelle reactiesnelheid en een laag gewicht en zet tijdens het lassen de X-STAR lashelm op! Of u nu met elektroden of met inert gas last, de automatische veiligheidshelm beschermt u betrouwbaar bij alle gangbare lasmethoden.

De automatische lashelm met effectieve beschermende functies

De automatische lashelm biedt u een instelbaar lichtbeschermingsbereik van DIN 9-13 en DIN 4. Met behulp van een zelftest kunt u de lichtbescherming optimaal afstemmen op uw behoefte. Met een gezichtsveld van 93 x 43 mm heb je altijd alle belangrijke details in beeld. De duurzame cartridge van X-STAR wordt aangedreven door zonnecellen en bevat een vervangbare CRCR2032-batterij met een levensduur van 5000 uur.

De extreem lichte kunststof lashelm weegt slechts {{net_weight}} kg, waardoor je hem ook voor langere tijd moeiteloos kunt dragen. Pas de X-STAR eenvoudig aan uw hoofdvorm aan. Daarnaast biedt de lashelm u nekbescherming. Het gebruikte materiaalmengsel van polyamide en nylon wordt gekenmerkt door een hoge slijtvastheid en thermische maatvastheid, zodat u de helm ook onder zware omstandigheden lang kunt gebruiken.

Met een zeer snelle responstijd van < 1/25000 s van licht naar donker, bent u te allen tijde beschermd tegen schadelijke boogstralen. Hierdoor worden uw ogen niet onnodig belast en heeft u geen lange aanpassingsperiode nodig om door te gaan met lassen. Dankzij uitstekende waarden voor optische klasse, strooilicht, homogeniteit en afhankelijkheid van de kijkhoek is de automatische lashelm voorbestemd voor professioneel gebruik met lasapparatuur.

Dankzij de uitgebreide lichtbescherming kunt u de lashelm gebruiken voor alle gangbare lasprocessen. Pas de lichtgevoeligheid, vertragingstijd en mate van verduistering individueel aan het betreffende lasproces aan. Als je ander metaalwerk wilt doen, zoals slijpen zonder je helm af te zetten, gebruik dan de GRIND-modus. Met de automatische lashelm van Stamos Welding Group heb je alle opties, maar dan veilig!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews