In de uitverkoop

Item: EX10021476

|

Model: S-WMW-ER70S-6 0.8X1KG

lasdraad - staal - ER70S-6 - 0.8 mm - 1 kg

€ 16,99 € 19,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • optimaal – massieve draad geschikt voor MIG/MAG-lasmachines voor lassen met inert gas
  • effectief – behaalt uitstekende lasresultaten bij het lassen van staal met inerte gassen zoals kooldioxide of een mengsel van argon en kooldioxide
  • precies passend – voor draadaanvoer met 0.8 mm
  • productief - 1 kg lasdraad voor continu lassen
  • COMPATIBEL - Lasdraad wordt geleverd op een draadspoel met een diameter van 10 cm en een binnendiameter van 1,6 cm

PRODUCTOMSCHRIJVING

De optimale lasdraad voor uw MIG/MAG-lasapparaat

Wilt u staal lassen met uw MIG/MAG lasapparaat? Gebruik dan de Stamos Welding Group staallasdraad met een verhoogd silicium-mangaangehalte! Met de hoogwaardige massieve draad bereikt u optimale resultaten met ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten. Dit betekent dat het universeel kan worden gebruikt in een groot aantal verschillende gebieden.

De beste resultaten bereik je met de lasdraad voor staal

De lasdraad voor staal heeft een diameter van 0.8 mm. Zorg ervoor dat deze overeenkomt met uw draadaanvoer in het MIG/MAG-lasapparaat. Gebruik voor staal een inert gas zoals kooldioxide of een mengsel van argon en kooldioxide als beschermgas. Door de uitgebalanceerde chemische samenstelling met een verhoogd mangaan- en siliciumgehalte bereikt u optimale lassen met een hoge treksterkte. Daarnaast is het geschikt als vulmateriaal voor ongelegeerde tot laaggelegeerde staalsoorten.

De draadelektrode wordt geleverd op een spoel met een diameter van 10 cm. Dankzij de hoeveelheid 1 kg inbegrepen, kunt u zeer effectief lassen, zelfs voor langere lasklussen. Het is bij uitstek geschikt voor MIG/MAG-laswerkzaamheden in de bouw, containerbouw, scheepsbouw of voor diverse reparatiewerkzaamheden.

TECHNISCHE DETAILS