In de uitverkoop

Item: EX10021106

|

Model: SWP01

Lasbeschermers - beenkap - universeel

€ 42,99 € 55,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • hoge kwaliteit - geselecteerde split-koeienhuid en perfect vakmanschap
  • universeel - beenkappen kunnen worden aangepast aan elke schoenvorm en maat
  • veilig - hittebestendige en vlamvertragende premium naden
  • eenvoudig - Klittenbandsluitingen en elastische banden zorgen ervoor dat de beenkappen snel kunnen worden aan- en uitgetrokken
  • duurzaam - materiaal is hittebestendig, slijtvast en slijtvast

PRODUCTOMSCHRIJVING

De laskappen beschermen uw werkschoenen betrouwbaar

Maak uw lasapparatuur compleet met de Lasbeschermers - beenkap van de Stamos Welding Group, die u op een eenvoudige en effectieve manier bescherming biedt tegen overmatige hitte, lasspatten en vonken.

Hoogwaardige laskleding van Stamos Welding Group

De hoogwaardige slobkousen bedekken uw schoenen betrouwbaar, zijn gemakkelijk te sluiten met klittenband en kunnen worden aangepast aan elke schoenvorm en -maat. Elastische banden zorgen voor de nodige houvast zodat de Lasser beenkappen niet wegglijdt tijdens het werken.

De kluis Lasbeschermers - beenkap van hoogwaardig rundsplitleer voldoet aan alle eisen die nodig zijn voor het werken met het lasapparaat. Het geselecteerde leer garandeert een uitstekende levensduur, zelfs bij intensief gebruik bij dagelijks gebruik. Naast het hoogwaardige materiaal staat eersteklas afwerking centraal bij laskleding. Voor de naden zijn premium garens gebruikt, die niet alleen extreem scheur- en treksterkte zijn, maar ook vlam- en hittebestendig.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews