Ontdek ons uitgebreide productassortiment
meer categorieën

1 - 24 van 134 producten

Voor het gebruik van de filter zijn geen resultaten gevonden!
1 van 6

Stamos Welding biedt een breed scala aan moderne lasapparatuur tegen zeer gunstige prijzen. De plasmasnijders en lasmachines van Stamos Welding lassen beschikken over verschillende technologieën. Alle producten zijn geschikt voor zowel de leek als voor professioneel gebruik. Het complete assortiment is tijdens productieproces onderworpen aan controles volgens Duitse kwaliteitsnormen.

Het ontwerp en design is uitsluitend uitgevoerd door ons personeel in Duitsland. De verkoop en distributie van de lasmachines is in handen van gespecialiseerde verkoopteams en medewerkers in verschillende Europese en Aziatische landen.

Of het nu een plasmasnijder, gecombineerde machine, een MIG MAG, TIG of MMA-apparaat betreft; onze producten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Innovatieve en moderne technieken, alsmede het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat iedere gebruiker het beste lasresultaat behaalt.

Stamos Welding biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten die dagelijks gebruikt kunnen worden. Hiermee kan praktische iedere vorm van lassen worden uitgevoerd. Onze nadruk ligt altijd het ontwikkelen en verbeteren van onze producten. Wij zijn trots dat we enkel de beste materialen gebruiken.