Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20021083

|

Model: S-LS-46

Tweedehands Soldeerstation - 80 Watt - soldeer afzuiger - soldeer reiniger - 3in1

€ 95,20 € 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • 3in1 – solderen, afzuigen en reinigen
  • Temperatuurbereik van 250-430°C (korte opwarmtijd – het apparaat wordt tot de temperatuur van 400°C binnen ongeveer 40 seconden gebracht)
  • Efficiënte soldeerstation – vermogen van 80 Watt
  • Ergonomische, compacte vorm, makkelijke bediening
  • Kwalitatief hoogwaardige ESD Safe behuizing beschermt tegen elektrostatische ontladingen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Soldeerstation S-LS-46

Het 3in1 soldeerstation van Stamos Soldering is een uniek apparaat dat gebruikt kan worden om te solderen, de soldeerstoffen af te zuigen en om de soldeerbout te reinigen. Dit soldeerstation is een goede oplossing voor elektrotechnische reparatiebedrijven, klusjesmannen en hobby-elektronici. Dankzij zijn veelzijdigheid draagt het soldeerstation tot de efficiëntie veel bij.

Stamos Soldering 3in1 soldeerstation – specificatie

Efficiëntie van het soldeerstation wordt door het vermogen van 80 Watt verzorgd die korte opwarmtijden mogelijk maakt en het apparaat tot 400°C binnen 40 seconden kan brengen. Het temperatuurbereik van het apparaat van Stamos Soldering bedraagt 250-430°C waardoor hij uitermate geschikt is voor uiteenlopende materialen.

Dankzij een compacte en ergonomische vorm is het verplaatsen van het soldeerstation heel eenvoudig. Compacte vorm zorgt ervoor dat het apparaat ook bij zeer kleine werkplekken past. Lichte soldeerbout maakt nauwkeurig solderen veel makkelijker. Het mondstuk is vervangbaar waardoor je een juiste maat kan kiezen afhankelijk van je behoeften. ON/OFF knop zorgt ervoor dat de machine snel ingeschakeld kan worden zonder dat ze opnieuw op de netvoeding aangesloten moet worden.

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige ESD Safe behuizing die het apparaat tegen elektrostatische ontladingen beschermt is het soldeerstation zeer veilig. De afzuiger zorgt ervoor dat men geen giftige en gevaarlijke stoffen inademt. Snelle luchtdoorstroming (ongeveer 1,26 m/s) zorgt ervoor dat de vervuiling al tijdens het werk afgezogen wordt.

Het soldeerstation werd door de Duitse specialisten met het oog op het comfort, efficiëntie en veiligheid van de gebruiker ontworpen. Als je een apparaat zoekt dat aan deze eisen voldoet, dan zal het soldeerstation S-LS-46 een ideale aanvulling zijn op jouw behoeften.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN