In de uitverkoop
(6) Reviews

Soldeerstation met soldeerdampafzuiging - 2 Displays - 720 W - Basic

€ 119,00 € 149,00
Prijs is inclusief btw

Item: EX10021026

|

Model: S-LS-16 BASIC

Laagsteprijs garantie
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 3-4 dagen
Belangrijkste kenmerken
  • veelzijdig soldeerstation
  • Krachtige soldeerbout van 75 watt met rookafzuiging
  • Efficiënt 550 watt heteluchtijzer met een maximale temperatuur van 480 ° C
  • helder dankzij LED-displays en balweergave
  • Eenvoudig te gebruiken basisstation
  • Sterke pomp genereert een luchtstroom van 28 l / min met de hete luchtzuiger
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

6 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Een professioneel en duurzaam product

Ik ben de technicus van een computer- en smartphone-assistentiecentrum. We hebben 10 tot 20 elektronische apparaten per dag, die onderhoud vergen via dit station dat tot nu toe een geldige bondgenoot is geweest. De materialen zijn van hoge kwaliteit en door de hele handleiding te lezen leer je veel nuttige begrippen die je anders zou leren negeren. Tot nu toe heeft deze machine sinds de aankoop geen tekenen van defecten of slijtage vertoond, waardoor de temperatuur van de punt constant werd gehouden. Uitstekend product gekocht voor een prijs die ik als voordelig beschouw.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Geweldig product

Uitstekend product, zeer functioneel, comfortabel en neemt weinig ruimte in beslag, alleen een beetje luidruchtig. Koop het

Toon de originele review

6 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Optimaal.

Ik zal beginnen met te zeggen dat er geen evaluatie plaatsvindt tussen bestelling en levering... terwijl je alles invult en op verzenden klikt, is het product al thuis... als het werkt 1/4 van hoe het op Amazon werkt. .. de wereld zou absoluut beter zijn, want er is een relatie die soms fictief en soms reëel is, maar nog steeds bestaat en dat is het belangrijkste, tussen degenen die kopen, degenen die verkopen en degenen die uitzonderlijk leveren... uur.. .dag...of week totdat alles is opgelost...Wat het station betreft, is het serieus, van goed vakmanschap omdat het Duits is, ook al zijn er elementen gemaakt in China, maar ze zijn waarschijnlijk gemaakt met een ander kaliber (zie Apple), en is vooral functioneel. Ik had gelezen over het geluid of de trillingen... speel gewoon even met de metalen schotten van de behuizing... draai misschien een kwartslag aan de schroeven, als je kieskeurig wilt zijn. Nu alleen nog even wachten op de duur en hopen dat deze ook uitstekend is..

Toon de originele review

6 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

best goed met beperkingen...

Ik heb het soldeerstation ergens anders gekocht, niet op Amazon. Maar omdat ik zelf naar recensies heb gezocht en pas de "recensie" van 28 december 2016 heb gevonden, die niets zegt, geef ik hem hier ook een beoordeling. De basisversie is echt zo bedoeld. Geen andere soldeerpunten meegeleverd (originele set 30€ maar andere goedkope stappen passen ook.) etc. maar mondstukken voor de heteluchtunit. Een kleine, helaas goedkope, blauwe spons die vrij dun is en een soldeerbouthouder (met de mogelijkheid om 10 soldeerpunten en een soldeerdispenser op te bergen. Ik zou liever de set kopen. Voor 30€ meer (prijs vandaag) zijn er soldeerpunten en, volgens de foto, een vergrootlamp... belangrijk voor mij is dat de soldeerbout en kabel zijn vrij licht en de kabel is erg flexibel.de zuigkracht heb ik er nu afgehaald, enerzijds blijf je soms vastzitten aan onderdelen en het gebrom van de motor (die ook voor de hete lucht zorgt) is behoorlijk hard zelfs op het laagste niveau trilt het soldeerstation zeer sterk. Dit is niet gezond voor de componenten en het geluid is hinderlijk en eentonig. Ontkoppeling zou door de fabrikant al in de prijsklasse moeten worden overwogen. Met de 75 watt bereikt de soldeerbout de temperatuur (310°C voor mij) geschat op ongeveer 30 seconden volgens het display, uiteraard heeft de punt iets langer nodig, vergelijkbaar met een heteluchtstrijkijzer. Al met al ben ik blij met de aankoop en heb ik al een goede tijd met het soldeerstation werkte beter dan de porseleinsets, maar kan de stations van € 300+ natuurlijk niet bijhouden. de instructies zijn echt geweldig... maar welke hobbyist heeft ze nodig;)

Toon de originele review

6 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Anmerkung

Das Gerät macht äußerlich einen guten Eindruck ,kann aber nicht 100% ig bewertet werden,da die technischen Zeichnungen eine 0 sind.Die Zubehörteile mußt du erraten.Die Sicherheitshinweise sind für Kleinkinder und auch die Entsorgungshinweise sehr umpfangreich beschrieben......mfg. A.Juche

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Redelijk goed heteluchtstation, maar met een middelmatige soldeerbout

De werking en het concept van het soldeerstation bevallen mij tot nu toe. In veel situaties is het veel gemakkelijker om met de hete lucht te werken dan met de zuiger, het verwarmingsvermogen van de hete lucht is voldoende en de temperatuurregeling is in orde. 5 sterren voor de hete lucht.Dezelfde pomp lijkt gebruikt te worden voor de soldeerzuiging van de soldeerbout. Dit is best praktisch, omdat de rook vlak bij het soldeerpunt wordt weggezogen en niet direct in je gezicht komt. Alleen ziet het ingebouwde “filter” er slecht uit en zal het een ongeveer nul beschermend effect hebben. De rook komt bijna 1:1 de kamer binnen, maar niet rechtstreeks in het gezicht. Maar dat is wel iets, bij deze hobby moet je sowieso regelmatig ventileren. Je moet even wennen aan de dikkere slang op de soldeerbout, het is te doen, ik ben ontevreden over het verwarmingsvermogen van de soldeerbout. Mijn 16W Ersa-soldeerbout uit de jaren 90 doet meer dan deze vermeende 75W-soldeerbout. Het is niet mogelijk om HF-koperlinten te solderen, dus ik gebruik nog steeds mijn 36W Weller-zuiger. Ja, je leest het goed, het heeft maar de helft van de kracht. Er moet echt iets mis zijn met de soldeerbout. Ik betwijfel ook of de weergegeven temperatuur van de soldeerbout iets gemeen heeft met de temperatuur van de soldeerpunt. Er staat al een tijdje 350°C en normaal soldeer smelt niet. Dat kan niet, er zijn klussen waarbij je een lagere maximumtemperatuur moet aanhouden en een lagere maximale tijd voor de soldeerwerkzaamheden. Dit kan alleen met een goede controle en veel prestatie. Daarom zie ik dit apparaatje minder, ook al adverteert het zichzelf zo. Uit het demonteren van de soldeerpunt blijkt dat de soldeerpunt niet goed op de verwarmingsstaaf past. Bij mij zit er een sleuf van 1 mm tussen. Ik bedoel, we verwachten kleinere gaten in auto's. Maar lucht isoleert warmte, nietwaar? Ik heb een stukje koper in een hele ingewikkelde C-vorm verwerkt zodat alles kan uitrekken. Nu is het iets beter: elk gebruikt 20 jaar oud analoog Ersa-soldeerstation soldeert beter. Nou ja, maar alleen als je soldeerpunten kunt vinden die geschikt zijn voor SMD. Voor fijn werk zoals SMD of klassieke componenten is de soldeerbout voldoende. Iedereen die zich echter in het HF-bereik bevindt of dikkere kabels moet solderen, zal snel ongelukkig worden. Het heteluchtgedeelte van het station is behoorlijk behoorlijk en alles bij elkaar is de prijs waard, ondanks de aftrekposten. Ik zou graag temperatuurcontrole zien voor de hete lucht tot het laagste niveau tot 50 °C, dan zou je er ook wat met plastic mee kunnen doen. De minimumtemperatuur van 100°C is hiervoor duidelijk te warm. De soldeerkop hoort thuis in het herontwerp. Daarmee valt het niet onder de klasse van toptoestellen, een goed instaptoestel dat je ook kunt kopen als je de gebreken kent.

Toon de originele review
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
4.3
winkelbeoordeling op Trustpilot
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht