In de uitverkoop
(1) Beoordeling

Item: EX10021407

|

Model: S-LS-117

Laboratoriumvoeding - 0 - 30 V - 0 - 5 A DC - 550 W - 5 geheugenplaatsen - 1 scherm - USB/RS232/LAN

€ 279,00 € 319,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • variabel - 2 kanalen met gelijkstroomspanning van 0 - 30 V en stroomsterkte van 0 - 5 A, evenals een kanaal met 5 V en 3 A
  • LED-display - snelle controle van uitgangsstroom en uitgangsspanning
  • slim - 5 geheugenplaatsen voor 2 kanalen, eenvoudig op te roepen via toetsen en interfaces USB, RS232 en LAN
  • veilig - ingebouwde bescherming tegen oververhitting, overstroom en overspanning
  • Effectief - intelligente temperatuurregeling met efficiënte en stille ventilatoren

PRODUCTOMSCHRIJVING

De laboratoriumvoeding tot 550 W met geheugenfunctie

Met de instelbare laboratoriumvoeding S-LS-117 voedt u externe apparaten met gelijkstroom, waarbij u de stroomsterkte en de stroomspanning voor twee kanalen afzonderlijk instelt. Dankzij de geheugenfunctie met vijf geheugenplaatsen gebruik je het apparaat bijzonder effectief. Gebruik de laboratoriumvoeding uit de meettechniek vooral in de industriële sector, in laboratoria, op het gebied van telecommunicatie, voor werkplaatsen met elektronische apparaten en voor productie-installaties en testinstituten.

De stroomwaarden voor twee kanalen altijd optimaal afgesteld met de instelbare voeding van Stamos Soldering

Dankzij het grote LED-display kunt u op elk moment eenvoudig de ingestelde waarden van uitgangsspanning en stroomsterkte aflezen. De cijfers zijn gemakkelijk te zien, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Voor vaak terugkerende actuele waarden vindt u vijf geheugenplaatsen, zodat u ze indien nodig gemakkelijk opnieuw en opnieuw kunt oproepen. Gebruik kanaal één en twee voor individuele instellingen van de waarden. Daarnaast vind je een derde kanaal dat apparaten continu van 5 V en 3 A voorziet. Je sluit de voeding aan op een computer via een USB- of RS232-interface, en je sluit hem via de LAN-interface aan op het netwerk.

Bedien de gebruiksvriendelijke, instelbare voedingseenheid eenvoudig en comfortabel via draaiknoppen en knoppen. De draaiknoppen maken exacte instelmogelijkheden voor de gewenste uitgangsspanning van 0 - 30 V DC en stroomsterkte van 0 - 5 A voor kanaal één en twee mogelijk. Tijdens het instellen controleer je de respectievelijke waarden op het grote 1 display en pas je ze gemakkelijk aan naar je wensen. Verder heeft de voeding een bedieningspaneelvergrendeling om het per ongeluk wijzigen van de ingestelde parameters te voorkomen. Als u de laboratoriumvoeding als constante spanningsbron (CV) gebruikt, schakelt het apparaat automatisch over op constant stroombedrijf (CA) zodra de ingestelde belastingslimiet is bereikt. Dit voorkomt schade aan de aangesloten units.

Met de instelbare laboratoriumvoedingseenheid krijgt u een apparaat met een hoge veiligheidsstandaard: het apparaat is uitgerust met overspanningsbeveiliging (OVP), overstroombeveiliging (OCP) en speciale oververhittingsbeveiliging (OTP). De geïntegreerde ventilator past zich aan de temperatuuromstandigheden in de unit aan en zorgt zo voor een optimale koeling. Deze voorzorgsmaatregelen garanderen u een veilige werking van de voedingseenheid, zelfs als u deze intensief en permanent gebruikt. Daarnaast heeft het apparaat een zoemeralarm dat u informeert over veiligheidstekortkomingen, die u afhankelijk van de laboratoriumsituatie uitschakelt. Gebruik software om het apparaat te kalibreren.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

01.06.2023

Schnelle Lieferung, Funktion wie spezifiziert bzw. Beschrieben. Gutes Trafo- Netzgerät groß und schwer wie es für die Werkstatt und die Leistung sein muß, kein Schaltnetzteil. Die 2 unabhängigen Kanäle können per Knopfdruck in Serie oder parallel geschaltet werden, die angezeigte Spannung bzw Strom der beiden Kanäle muss dann addiert werden.