Item: EX10021270

|

Model: S-LS-91

Laboratorium voeding - 0-100 V - 0-2 A DC - 200 W - 4-cijferig LED - weergave

€ 219,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • variabel - DC-spanning van 0 tot 100 V en stroom van 0 tot 2 A
  • 4-cijferig LED-display - snelle controle van de uitgangsstroom en spanning
  • veilig - ingebouwde bescherming tegen oververhitting, overstroom en overmatige belasting
  • effectief - intelligente temperatuurregeling en automatische omschakeling van constante stroom naar constante spanning
  • eenvoudig - overzichtelijk bedieningspaneel met draaiknoppen en 4 - mm aansluiting

PRODUCTOMSCHRIJVING

Betrouwbaar Laboratorium voeding tot 200 W

De Laboratorium voeding S-LS-91 is gespecialiseerd in het voorzien van gelijkstroom van externe apparaten, waarbij de stroom en spanning individueel instelbaar zijn. De Laboratorium voeding van meettechniek is in de eerste plaats ontworpen voor professioneel gebruik in de industriële sector, in laboratoria, in de telecommunicatiesector, voor werkplaatsen met elektronische apparaten, maar ook voor productiesystemen en testinstituten. De lineaire technologie resulteert in een lage restrimpel en een laag geluidsniveau.

De huidige waarden zijn altijd optimaal ingesteld met de Laboratorium voeding van Stamos Soldering

Dankzij het grote LED display lees je op elk moment eenvoudig de ingestelde waarden voor uitgangsspanning, stroom en vermogen af. De cijfers zijn gemakkelijk te lezen, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Bovendien zijn de afzonderlijke displays voorzien van hun respectievelijke eenheidsafkortingen, zodat stroomsterkte en spanning op elk moment duidelijk kunnen worden onderscheiden.

De gebruiksvriendelijke Voedingslaboratorium kan zeer eenvoudig en comfortabel worden bediend met behulp van draaiknoppen. De draaiknoppen bieden exacte instellingsopties voor de gewenste stroomsterkte van 0 tot 100 V DC en uitgangsspanning van 0 tot 2 A. Tijdens het instellen kunt u de respectieve waarden controleren op de grote { {select_4_display}} display en pas het gemakkelijk aan uw behoeften aan. Als de Laboratorium voeding werkt als constante spanningsbron (CV), schakelt het apparaat automatisch over op constant stroombedrijf (CA) zodra de ingestelde belastingslimiet is bereikt. Dit voorkomt schade aan de aangesloten apparaten.

Met de Laboratoriumvoeding instelbaar krijg je een apparaat met een hoge beveiligingsstandaard: het apparaat was uitgerust met een overstroombeveiliging (OCP), een overbelastingsbeveiliging (OPP), een stroombegrenzing en een speciale oververhittingsbeveiliging (OTP). De geïntegreerde ventilator past zich aan de temperatuuromstandigheden in het apparaat aan en zorgt zo voor een optimale koeling. Deze voorzorgsmaatregelen garanderen een veilige werking van de voedingseenheid, zelfs bij intensief en langdurig gebruik. Daarnaast heeft het apparaat een zoemalarm dat je informeert over veiligheidstekortkomingen.

Antislip rubberen voetjes zorgen er ook voor dat het apparaat stevig staat en beschermen het oppervlak ook tegen ongewenste krassen. Met de Laboratorium voeding van Stamos Soldering krijg je een door en door professioneel apparaat voor de individuele gelijkstroomvoorziening van verschillende externe apparaten en apparaten.

TECHNISCHE DETAILS