Trustpilot
(6) Reviews

Digitaal soldeerstation - 65 W - LED

€ 85,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021005

|

Model: S-LS-12

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 85,00
3+
5%
€ 80,75
5+
10%
€ 76,50
10+
15%
€ 72,25
Belangrijkste kenmerken
  • krachtige 60 watt soldeerbout
  • Soldeertemperatuur: 200 - 480 °C
  • duidelijk en gebruiksvriendelijk basisstation met led-display
  • Veilig apparaat dankzij ESD-functie
  • Uitgebreid assortiment accessoires (o.a. een loeplamp, diverse opzetstukken, precisiegereedschappen)
  • Snel en gemakkelijk punten en monden wisselen / Incl. loeplamp, 9 x soldeerpunten, 1 x soldeerpincet
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Set digitaal soldeerstation - 65 Watt - LED

Het digitale soldeerstation S-LS-12 van Stamos Soldering is het ideale apparaat voor soldeer- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische apparaten, printplaten, vertinnen, metalen onderdelen en nog veel meer. Het digitale soldeerstation overtuigt door de combinatie van eenvoudige bediening en het beste soldeercomfort. Dit zorgt voor nauwkeurig solderen en desolderen bij privégebruik met professionele normen.
Het krachtige soldeerstation is uitgerust met 60 watt en een soldeerbouttemperatuurbereik van 200 - 480 °C, waardoor de soldeerbout snel opwarmt. Het geïntegreerde verwarmingselement in de soldeerbout zorgt voor een optimale warmteoverdracht tijdens het werk. Dit garandeert solide en duurzame soldeerverbindingen en efficiënt werken.
Het digitale soldeerstation is voorzien van specifieke ijzersteunen. Zowel tijdens als na het werk kan de soldeerbout veilig op de aparte plank met geïntegreerde droge spons worden geplaatst. De droge spons wordt gebruikt om de gevoelige soldeerpunt te reinigen en bevordert de levensduur van het materiaal. De soldeerbout kan net zo eenvoudig worden verwisseld via de steekverbinding met het basisstation.
De basiseenheid, een speciale voedingseenheid, is snel en gemakkelijk te gebruiken. De temperatuur van de soldeerbout kan hier precies worden ingesteld en op het LED-display worden gecontroleerd. Naast deze gebruiksvriendelijke bedieningsopties kan de unit op het digitale display worden geschakeld tussen graden Celsius en Fahrenheit.
Het S-LS-12 soldeerstation wordt als set met uitgebreide accessoires geleverd. Dit omvat een groot aantal verschillende soldeerpunten die nauwkeurig werken op verschillende gebieden mogelijk maken. De loeplamp verbetert ook de soldeerresultaten voor bijzonder fijne en kleinschalige projecten. Bovendien maakt het soldeerpincet het dagelijkse werk gemakkelijker en verbetert het de soldeertechniek.
Het elektrisch gereedschap is uitgerust met een ESD-functie en wordt geleverd met een veiligheidsstekker. Deze kabel is essentieel om het apparaat te aarden en dus goed te laten functioneren. De ESD-functie beschermt het apparaat tegen elektrostatische ontladingen en zorgt zo voor een absoluut veilig gebruik.
De basiseenheid is met zijn compacte ontwerp ook geschikt voor gebruik op kleine werkoppervlakken. Dankzij de hoogwaardige afwerking kan het station ook onderweg worden gebruikt.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.7

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op ManoMano France

Compleet product met verschillende punten (ideaal voor klein en middelgroot elektrisch en elektronisch solderen). Het kleine extraatje: het verhelderende vergrootglas.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar en goed

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Finland

Goed en snel

Het pakketje kwam ondanks de corona binnen een week aan en werkt perfect.

Toon de originele review

6 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Perfect apparaat

voor mijn doeleinden als elektronica-leek. De kabel naar de soldeerunit zou iets langer mogen zijn. Maar dat is zeker draaglijk.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op ManoMano France

Station dat goed werkt. Moeilijk te bevestigen op een werkbank (niet voor gemaakt). De set tips is praktisch, de kwaliteit klopt. De temperatuurinstelling lijkt goed te werken.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op ManoMano France

Ik kan niet spreken over de prijs-kwaliteitverhouding, om minstens 2 redenen: - Ik heb het nog niet gebruikt - deze prijs-kwaliteitverhouding zal gedeeltelijk gebaseerd zijn op de "levensduur" van het product. Het is duidelijk dat als het maar 1 maand werkt (in cumulatieve tijd), dit "rapport" slecht zal zijn. Waar ik echter over kan praten, is de ontvangst van de adviseur, zijn reactievermogen, zijn competentie en zijn snelheid van reageren bij het vinden van het item dat ik zocht. En gezien de diversiteit aan producten die u online aanbiedt, lijkt deze meneer een zeer aanzienlijke algemene en technische kennis van uw site te hebben. Het is heel prettig om een “bekabelde” gesprekspartner tegen te komen die meteen weet waar we het over hebben. Laat hem niet gaan omdat je simpelweg "vergat" hem eerlijk te compenseren. Met vriendelijke groeten.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien dat de soldeerbout op bedrijfstemperatuur is?

Een klein indicatielampje, direct boven de aansluiting van de soldeerbout, gaat uit zodra de ingestelde werktemperatuur is bereikt.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht