(3) Reviews

Item: EX10020154

|

Model: S-CUTTER 70.1

Plasmasnijder - 70A - 400V

€ 469,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig – zaagdiepte tot 20 mm
  • persistent - 60% ED bij 70 A
  • beproefd – hoogfrequente ontsteking voor hulpvlambogen
  • Nauwkeurig - LED-display voor stroomsterkte
  • Eenvoudig te gebruiken - draaiknoppen voor luchtdruk en stroom, tuimelschakelaar voor 2-takt/4-takt

PRODUCTOMSCHRIJVING

Krachtige plasmasnijder snijdt dieper

De plasmasnijder S-Cutter 70.1 van Stamos Power² snijdt efficiënt door staal en staallegeringen, roestvrij staal, gietijzer, koper, nikkel en aluminium met een snijstroom tot 70 A. Het apparaat beheerst moeiteloos taken in de automobielsector, in metaalverwerkende winkels en andere werkplaatsen, evenals in de industriële metaalverwerking, maar ondersteunt ook ambitieuze doe-het-zelvers bij renovatie en reparaties.

Hoge snijprestaties en comfortabele bediening

De plasmasnijder maakt indruk met een lange inschakelduur van 60% bij 70 A. Om een inschakelduur van 100% te bereiken, moet de snijstroom worden beperkt tot 54,2 A. De instellingen voor plasmasnijden zijn bijzonder eenvoudig te bedienen via het overzichtelijke bedieningspaneel. Afhankelijk van het materiaal kunnen werkstukken tot een dikte van 20 mm worden gezaagd. De plasmaboog wordt ontstoken met de beproefde technologie van hoogfrequente ontsteking.

De snijstroom van 10 tot 70 A wordt ingesteld met een traploze draaiknop, waarvan de stroomwaarde duidelijk wordt weergegeven op het grote LED-display . De luchtdruk wordt eveneens bepaald met een draaiknop en kan worden afgelezen van een manometer. Dit betekent dat beide waarden eenvoudig kunnen worden aangepast - zelfs met lashandschoenen. Afhankelijk van de eisen en omstandigheden kunt u de externe compressor selecteren. Dit maakt het apparaat zeer flexibel en gemakkelijk te vervoeren.

De plasmasnijder is uitgerust met de beproefde V-Mosfet invertertechnologie, die ervoor zorgt dat de stroom optimaal wordt benut en schade door overspanning wordt voorkomen. Daarnaast is het dankzij de 2T/4T schakelaar mogelijk om zelf te bepalen of de plasmasnijder alleen werkt als de knop wordt ingedrukt of continu; waar de eerste druk op de knop de plasmasnijder start en de tweede zijn werk beëindigt. Hierdoor is het apparaat even geschikt voor korte als lange knipklussen.

De plasmasnijder S-Cutter 70 scoort ook met zijn bediening. Met een snijbreedte van slechts 1,2 mm kunnen gecompliceerde werkzaamheden worden uitgevoerd met weinig materiaalslijtage met de gemakkelijk te geleiden toorts. De 4,8 m lange kabel tussen de power unit en de toorts zorgt voor veel bewegingsvrijheid bij het werken aan grotere werkstukken zoals voertuigen of verwarmingsinstallaties.

Efficiënte luchtkoeling is een van de basisvereisten voor de hoge prestaties van het apparaat, hetzelfde geldt voor het uitschakelapparaat in geval van oververhitting. De gecoate plaatstalen behuizing voorkomt permanent mechanische beschadiging van de apparaatcomponenten. De plasmasnijder wordt gedragen door een handig handvat.

PRODUCTDETAILS

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 3 reviews

01.06.2023

Je to velmi dobrý produkt. Skvělý poměr cena - výkon. Jednoduché a přesné ovládání a nastavování hodnot. Výborné balení - bezpečné pro přepravu i uložení.

01.06.2023

muy buena maquina cortadora, probada y cumple lo indicado.

01.06.2023