Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Plasmasnijder - 55 A - 230 V - Contactontsteking + Lashelm – Firestarter 500 – ADVANCED SERIES

€ 439,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX18000173

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 439,00
3+
5%
€ 417,05
5+
10%
€ 395,10
10+
15%
€ 373,15
Belangrijkste kenmerken
  • Helm-pasvorm instelbaar
  • Visier-gezicht-afstand instelbaar
  • Lichtbescherming DIN 9 - 13
  • 98 x 55 mm zichtveld
  • Zichthoek instelbaar
  • Lichtbescherming voor gebruikelijke lasprocessen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Plasmasnijder - 55 A - 230 V - Contactontsteking + Lashelm – Firestarter 500 – ADVANCED SERIES

Lasapparaat
De plasmasnijder S-PLASMA 55H van het merk Stamos Selection onderscheidt zich door zijn robuuste constructie en hoge betrouwbaarheid. Het apparaat heeft een ingangsspanning van 230 V en weegt dankzij het gebruik van lichte, robuuste materialen slechts 9,4 kg. De afmetingen zijn: 44,00 x 31,00 x 17,00 cm. Deze plasmasnijder heeft een handmatig instelbaar bereik van 10 - 55 ampère. Hierdoor is de machine in verschillende omstandigheden inzetbaar. Koop deze gunstige plasmasnijder vandaag nog!
+
Lashelm
De lashelm Firestarter 500 uit de Advanced Series van Stamos Germany – de beste keuze voor zowel professioneel gebruik als voor hobby-lassers
De automatische lashelm Firestarter 500 uit de Advanced Series van Stamos Germany wordt gekenmerkt door zijn lage gewicht en goede reactiesnelheid. De lashelm is zeer veelzijdig en kan voor alle gangbare lasprocessen worden gebruikt (MIG, MAG/CO2 lassen, E-hand lassen, WIG lassen, plasmasnijden en micro-plasma snijden).
De automatische lashelm Firestarter 500 staat eveneens bekend om zijn duurzame zichtbescherming (cartridges). De cartridges worden aangedreven door zonnecellen en 2 CR2450 batterijen. De lashelm werkt met een exemplarische bandbreedte en een lichtbescherming van DIN 9 - 13. De ongebruikelijke afmeting van de zichtbescherming bedraagt 98 x 55 mm. Zo hebt u tijdens het werken alle essentiële zaken steeds in het oog.
De lashelm is gemaakt van duurzame kunststof. Dit zorgt ervoor dat het lasmasker slechts ong. 500 gram weegt en u geen beperkingen of pijn tijdens het werken voelt. Een bijzonder opvallend kenmerk van de Firestarter 500 is dat deze gemakkelijk kan worden aangepast aan elke hoofdvorm. De afstand tussen het gezicht en het vizier kan worden ingesteld. Dit garandeert dat de helm uiterst veilig zit en perfect kan gebruikt worden.
Daarnaast beschikken de lashelmen van de Advanced Series over een uitstekende reactietijd van 1/30.000 seconden van licht naar donker. Dit betekent dat u altijd beschermd bent tegen gevaarlijke lichtboogstralen. De uitstekende reactietijd maakt ook een soepele overgang mogelijk, zonder de ogen teveel te belasten of een te lange gewenningstijd.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht