In de uitverkoop

Item: EX18000236

MMA Lasmachine - 250 A - 230 V - IGBT + Lashelm – Sub Zero – EASY SERIES

€ 239,00 € 259,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Helm-pasvorm instelbaar
  • Visier-gezicht-afstand instelbaar
  • Lichtbescherming DIN 9 - 13
  • 95 x 36 mm zichtveld
  • Zichthoek instelbaar
  • Lichtbescherming voor gebruikelijke lasprocessen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Lasapparaat

De lasmachine S-MMA-250-I van Stamos Germany onderscheidt zich door zijn robuuste constructie. De lasstroom kan handmatig worden aangepast en heeft een bereik van 20 - 250 ampère.  De MMA-machine werkt met een ingangsspanning van 230 V en is door het gebruik van lichte materialen laag in gewicht.

+

Lashelm

De lashelm Sub Zero uit de Easy Series van Stamos Germany – de beste keuze voor zowel professioneel gebruik als voor hobby-lassers

De automatische lashelm Sub Zero aus der Easy Series von Stamos Germany wordt gekenmerkt door zijn lage gewicht en goede reactiesnelheid. De lashelm is zeer veelzijdig en kan voor alle gangbare lasprocessen worden gebruikt (MIG, MAG/CO2 lassen, E-hand lassen, WIG lassen, plasmasnijden en micro-plasma snijden).

De automatische lashelm Sub Zero staat eveneens bekend om zijn duurzame zichtbescherming (cartridges). De cartridges worden aangedreven door zonnecellen en leveren daarmee een probleemloze en beveiligde werking tijdens het lassen. Enerzijds bespaart u dure accu's, waardoor de helm ook meteen wordt beschermd als deze niet in gebruik is. Een lichtbescherming van DIN 9-13 wordt gegarandeerd. De ongebruikelijke afmeting van de zichtbescherming bedraagt 95 x 36 mm. Zo hebt u tijdens het werken alle essentiële zaken steeds in het oog.

De lashelm is gemaakt van duurzame kunststof. Dit zorgt ervoor dat het lasmasker slechts ong. 500 gram weegt en u geen beperkingen of pijn tijdens het werken voelt. Een bijzonder opvallend kenmerk van de Sub Zero is dat deze gemakkelijk kan worden aangepast aan elke hoofdvorm. De afstand tussen het gezicht en het vizier kan worden ingesteld. Dit garandeert dat de helm uiterst veilig zit en perfect kan gebruikt worden.

Daarnaast beschikken de lashelmen van de Easy Series over een uitstekende reactietijd van 1/25.000 seconden van licht naar donker. Dit betekent dat u altijd beschermd bent tegen gevaarlijke lichtboogstralen. De uitstekende reactietijd maakt ook een soepele overgang mogelijk, zonder de ogen teveel te belasten of een te lange gewenningstijd.

TECHNISCHE DETAILS