Trustpilot
In de uitverkoop
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

MMA Lasmachine - 180 A - 230 V - IGBT + Lashelm – Sub Zero – EASY SERIES

€ 229,00 € 239,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX18000142

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 229,00
3+
5%
€ 217,55
5+
10%
€ 206,10
10+
15%
€ 194,65
Belangrijkste kenmerken
  • MMA (elektrisch lassen)
  • Anti-stick (voorkomt op betrouwbare wijze dat de elektrode aan het object vastplakt)
  • Hot-start (automatische spanningsverhoging bij de start)
  • Power ventilatoren voor koeling en bescherming tegen oververhitting
  • Behuizing van plaatstaal (gecoat)
  • Helm-pasvorm instelbaar
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Lasapparaat
De lasmachine SMMA-180PI van het merk Stamos Germany onderscheidt zich door zijn robuuste constructie en hoge betrouwbaarheid. Het apparaat heeft een ingangsspanning van 230 V en weegt dankzij het gebruik van lichte, degelijke materialen slechts 5,6 kg. De afmetingen zijn: 39 x 25 x 12 cm. De lasstroom van de SMMA-180PI is handmatig instelbaar en heeft een bereik van 20 - 180 ampère. Zodoende kan de machine optimaal worden afgestemd op de omstandigheden. Dit apparaat maakt gebruik van bipolaire transistortechnologie. Een bipolaire transistor met geïsoleerde gate-elektrode (IGBT) is een transistor die veel vermogen kan schakelen en die met een kleine stuurspanning kan worden aangestuurd. Het voordeel van deze technologie is ook een zekere resistentie tegen kortsluiting, omdat de IGBT de stroomdoorgang beperkt. Koop de SMMA-180PI van Stamos Germany vandaag nog!
+
Lashelm
De lashelm Sub Zero uit de Easy Series van Stamos Germany – de beste keuze voor zowel professioneel gebruik als voor hobby-lassers
De automatische lashelm Sub Zero aus der Easy Series von Stamos Germany wordt gekenmerkt door zijn lage gewicht en goede reactiesnelheid. De lashelm is zeer veelzijdig en kan voor alle gangbare lasprocessen worden gebruikt (MIG, MAG/CO2 lassen, E-hand lassen, WIG lassen, plasmasnijden en micro-plasma snijden).
De automatische lashelm Sub Zero staat eveneens bekend om zijn duurzame zichtbescherming (cartridges). De cartridges worden aangedreven door zonnecellen en leveren daarmee een probleemloze en beveiligde werking tijdens het lassen. Enerzijds bespaart u dure accu's, waardoor de helm ook meteen wordt beschermd als deze niet in gebruik is. Een lichtbescherming van DIN 9-13 wordt gegarandeerd. De ongebruikelijke afmeting van de zichtbescherming bedraagt 95 x 36 mm. Zo hebt u tijdens het werken alle essentiële zaken steeds in het oog.
De lashelm is gemaakt van duurzame kunststof. Dit zorgt ervoor dat het lasmasker slechts ong. 500 gram weegt en u geen beperkingen of pijn tijdens het werken voelt. Een bijzonder opvallend kenmerk van de Sub Zero is dat deze gemakkelijk kan worden aangepast aan elke hoofdvorm. De afstand tussen het gezicht en het vizier kan worden ingesteld. Dit garandeert dat de helm uiterst veilig zit en perfect kan gebruikt worden.
Daarnaast beschikken de lashelmen van de Easy Series over een uitstekende reactietijd van 1/25.000 seconden van licht naar donker. Dit betekent dat u altijd beschermd bent tegen gevaarlijke lichtboogstralen. De uitstekende reactietijd maakt ook een soepele overgang mogelijk, zonder de ogen teveel te belasten of een te lange gewenningstijd.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht