Trustpilot
In de uitverkoop
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Lashelm – Blaster – advanced series

€ 38,99 € 65,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10020982

|

Model: BLASTER

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 38,99
3+
5%
€ 37,04
5+
10%
€ 35,09
10+
15%
€ 33,14
Belangrijkste kenmerken
  • Helmpasvorm individueel verstelbaar
  • zeer groot gezichtsveld van 98 x 55 mm
  • Lichtbescherming DIN 9 - 13
  • Extreem lichte kunststof helm
  • snelle en veilige reactie door 4 sensoren
  • kan worden gebruikt voor alle gangbare lasprocessen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Lashelm - BLASTER - ADVANCED SERIES

De automatische lashelm BLASTER uit de ADVANCED SERIES van Stamos Duitsland wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht, goede optische eigenschappen en zeer snelle reactiesnelheid. De veelzijdige lashelm kan worden gebruikt bij alle gangbare lasprocessen (MIG-lassen, MAG/CO2-lassen, MMA-lassen, TIG-lassen, plasmasnijden en microplasmasnijden). Dit maakt het de perfecte uitrusting voor veeleisende lassers.
Het lasscherm werkt met een lichtbeschermingsbandbreedte van DIN 9 - 13. Daarnaast is het privacyscherm met 98 x 55 millimeter aangenaam groot. Zo houdt u het overzicht over alle essentiële details tijdens het werken met uw lasapparaat. De duurzame cartridge van de BLASTER wordt aangedreven door krachtige zonnecellen en twee CR2450-batterijen.
De extreem lichte helm van robuust kunststof weegt slechts 500 gram, zodat hij u ook bij langdurig werk nauwelijks beperkt of belast. De BLASTER kan eenvoudig worden aangepast aan elke hoofdvorm. Naast de comfortabele en flexibele hoofdband kan ook de afstand tussen het gezicht en het vizier worden aangepast zodat de helm optimaal kan worden afgesteld.
Daarnaast heeft de ADVANCED SERIES lashelm een extreem snelle reactietijd van 1/30.000 seconden van licht naar donker. Dit betekent dat u te allen tijde beschermd bent tegen gevaarlijke boogstralen. De uitstekende responstijd maakt ook een naadloze overgang mogelijk zonder de ogen te zwaar te belasten of een lange aanpassingsperiode te vereisen.
Bijzonder zijn de 4 geïntegreerde sensoren die blinde vlekken voorkomen en de ogen effectief beschermen. De lichtgevoeligheid, de vertragingstijd en de mate van verduistering kunnen individueel op de helm worden aangepast. Mede dankzij de hoge waarden voor optische klasse, strooilicht, homogeniteit en afhankelijkheid van de kijkhoek is de BLASTER voorbestemd voor professioneel gebruik met lasapparatuur.
Dankzij de uitgebreide lichtbescherming kan de helm worden gebruikt voor alle gangbare lasprocessen en heeft hij ook een praktische slijpmodus. Hiermee kan hij worden gebruikt voor puur voor-, doorslijp- en slijpwerk zonder het gedoe van aan- en uittrekken. De BLASTER combineert dus alle noodzakelijke beschermingsmechanismen en maakt indruk met zijn kwaliteit en duurzaamheid.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Waar kan ik meer frontlenzen vinden?

Hoogwaardige frontlenzen van polycarbonaat vindt u in onze winkel onder de categorie "Handwerk > Lasapparatuur > Laskleding > Lashelmen" of via de praktische zoekfunctie van de winkel.

Waar vind ik een geschikt beschermglas voor de BLASTER?

Als u een vervanging voor het duurzame beschermglas nodig heeft, bezoek dan onze winkel. Het juiste glas voor de BLASTER-patroon vindt u onder de categorie "Handwerkbenodigdheden > Lasapparatuur > Laskleding > Lashelmen" of via de praktische zoekfunctie.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht