Nieuw

Item: EX10021489

|

Model: SWG-EMP 50S300

Hand magneetheffer - 50 kg

€ 439,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig - houdt metalen onderdelen stevig vast tot een gewicht van 50 kg met een kleefkracht van 284 kg
  • Effectief - krachtige, elektrische magneet wordt gevoed door een oplaadbare batterij van hoge kwaliteit
  • Eenvoudig - magneet wordt geactiveerd en gedeactiveerd via twee knoppen
  • gemakkelijk vast te pakken - groot, geïsoleerd handvat voor een stevige grip op het voorwerp, zelfs als het heet is
  • Variabel - ontwerp van het ontvangstoppervlak is geschikt voor zowel platte als ronde metalen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Houd metalen stevig vast met de handheld magnetische lifter van Stamos Germany

Met de handmagneetheffer heeft u altijd een stevige grip op metalen platen of buizen. Om dit te doen, activeert u gewoon de magneet, die wordt gevoed door een krachtige oplaadbare batterij. Gebruik de magnetische grijper om metalen stukken op te tillen, te positioneren of te verplaatsen. Hij ligt goed in de hand, is beschermd tegen hitte en vergemakkelijkt uw werk op een eenvoudige manier!

De magnetische handheffer overtuigt door eenvoudige bediening

De magneet van de handlift met een hefvermogen van 50 kg wordt eenvoudig geactiveerd door een drukknop. Dit geeft u een veilige verbinding met het stuk metaal dat u wilt verplaatsen. Het steunvlak met de afmetingen 8,75 x 5,5 cm is zo ontworpen dat u het kunt gebruiken voor zowel gladde als gebogen oppervlakken. Dankzij de hoge houdkracht van 284 kg is het optillen en verplaatsen van het metaalstuk bijzonder veilig. Om de handmagneetheffer weer vrij te geven, deactiveert u hem met een tweede knop.

U bedient de handheld magnetische lifter met een krachtige oplaadbare batterij. Controleer voor uw veiligheid het laadniveau op het in de handgreep geïntegreerde display. Als deze te laag is, knippert de indicator en laadt u de batterij op met de meegeleverde voedingseenheid. 

Door het compacte en lichte ontwerp van de handgreep kunt u hem gemakkelijk hanteren, zelfs in kleine ruimtes. Dankzij de warmtegeïsoleerde handgreep kunt u ook hete stukken metaal veilig verplaatsen - bijvoorbeeld na plasmasnijden of lassen. Maar de magnetische grijper maakt ook de toegang tot puntige voorwerpen veiliger. Hoe u hem ook gebruikt: U zult de handmagneetheffer waarderen als een onmisbare hulp in uw werkplaats of op de bouwplaats!

TECHNISCHE DETAILS