Item: EX10021368

|

Model: S-MMA 120H

Elektrodenlasapparaat - 120 A - Arc Force - Hot Start - Anti-stick

€ 109,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Precieze - elektrodelasapparaat met draaiknop en LED-display
  • effectief – lasstroom van 20 tot 120 A
  • optimaal – moderne IGBT-omvormer voor optimale lasparameters
  • Functies – Schone lasresultaten dankzij Hot Start, Arc Force en Anti-Stick
  • mobiel - kan gemakkelijk worden vervoerd dankzij het compacte ontwerp en het handvat

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het elektrodenlasapparaat overtuigt met een breed scala aan laswerkzaamheden

Wilt u een compact elektrode lasapparaat dat u veelzijdig kunt inzetten en dat u overtuigt met eigenschappen als snelle ontsteking, stabiele boog en weinig lasspatten? Haal dan het MMA-lasapparaat op bij Stamos Germany! Dankzij de nieuwste technologieën en talrijke functies voldoet het elektrodelasapparaat aan alle gangbare werkeisen.

Effectief & gemakkelijk! Las met het MMA-lasapparaat van Stamos Germany

Gebruik het MMA-lasapparaat voor elektroden met een diameter van 1,6 tot 3,2 mm en behaal de beste lasresultaten dankzij Hot Start, Arc Force en Anti-Stick. Hot Start verhoogt kortstondig de lasstroom aan het begin van het lassen en u krijgt direct vanaf het begin optimale lasnaden. Met Arc Force las je met een stabielere boog en Anti-Stick voorkomt dat de elektrode blijft plakken. Zo bereikt u altijd schone lasresultaten zonder overmatige slakvorming en spatten.

Om alle lasparameters effectief te implementeren, kunt u het MMA-lasapparaat gebruiken om de nieuwste IGBT-invertertechnologie te gebruiken. En als het tijdens het lassen te heet wordt, zorgt de oververhittingsbeveiliging voor veiligheid.

Het robuuste elektrodenlasapparaat is extreem compact, je kunt het gemakkelijk met één hand vervoeren. Of u het nu gebruikt op metalen zoals staal, ijzer, koper, gietijzer, nikkel of koperlegeringen, het presteert uitzonderlijk goed bij elke klus, zelfs buiten. Gebruik het MMA-lasapparaat optimaal voor laswerkzaamheden tot een dikte van 3 mm in werkplaatsen, voor reparatiewerkzaamheden, in de productie of in de slotenmakerij. Het veelzijdige MMA-lasapparaat overtuigt u met perfecte resultaten in elk toepassingsgebied.

TECHNISCHE DETAILS