Producten van StaMony

StaMony

Stamony staat voor betrouwbare geldtelmachines tegen een voordelige prijs. De machines worden gekenmerkt door hun compacte voorkomen en intuïtieve bediening. Bij de constructie heeft Stamony enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die makkelijk te reinigen zijn.

Alle telmachines versnellen het tellen van geld aanzienlijk en zorgen ervoor dat je kostbare tijd wint, die kan worden gebruikt voor andere werkzaamheden. Het grootste voordeel van zo'n machine is dat biljetten tijdens het tellen worden gecontroleerd op echtheid. Dit gebeurt met een UV-lamp en magnetische inkt. De gevoeligheid kan handmatig worden ingesteld. De apparatuur van Stamony kan aan elkaar klevende biljetten scheiden, zodat het eindbedrag juist is.

De modellen PROTEC, PROSEC en PROMON onderscheiden zich door hun mogelijkheid echtheid op te sporen. PROMON is het topmodel dat naast de mogelijkheid om dikte te testen ook beschikt over een UV-testfunctie en een MG-testfunctie. Hierdoor leent deze machine zich optimaal voor het tellen van geld.

 • Contact
  Phone

  020 3690 780
  ma - vr 10.00 - 16.00 uur
  Expondo Blog

  info@expondo.nl
  Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk
 • Betaling
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Ideal Vorkasse Klarna