(1) Beoordeling

Item: EX10240034

|

Model: ST-KS-200N

Sleutelkast - combinatieslot - wandmontage - beschermpaneel

€ 29,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Beveiliging - viercijferig combinatieslot met 10.000 mogelijke nummercombinaties en afdekking
  • Veilig - reset knop in de sleutelkluis voor het wijzigen van de code
  • Ruim - groot interieur met ruimte voor meerdere sleutels
  • Robuust - weerbestendige en duurzame aluminiumlegering
  • Eenvoudig installatie- voorgeboorde gaten in de achterwand voor eenvoudige wandmontage met vier meegeleverde schroeven en ankers

PRODUCTOMSCHRIJVING

Schoon en veilig! De afsluitbare sleutelkast met cijferslot

Voel je je niet comfortabel om de sleutel van je voordeur, kelder of garage onder de deurmat te verbergen? Dan is de praktische sleutelkast ST-KS-200N uit de kantoorlijn van Stamony de juiste keuze voor u! Met de afsluitbare en weerbestendige sleutelkluis kunt u de sleutels plaatsen waar ze nodig zijn, zelfs buitenshuis, dankzij de wandmontage.

Houd belangrijke sleutels bij de hand in de sleutelkluis van Stamony's industriële apparatuur collectie

Waarom zou u individuele sleutels of uw extra reserve sleutel voor de auto overal mee naartoe nemen en het risico lopen ze te verliezen? De combinatie sleutel kluis is goed beschermd tegen onbevoegde toegang dankzij het viercijferige cijferslot. Dit resulteert wiskundig in 10.000 combinaties, waardoor het voor dieven bijna onmogelijk is om het slot te kraken. De momenteel geldige combinatie van vier cijfers mag alleen worden gegeven aan mensen die u vertrouwt om toegang te hebben tot het sleutelkastje. Om de code te wijzigen, duwt u eenvoudig de kleine resethendel aan de binnenkant van de kluisdeur naar boven, voert u de gewenste nummerreeks in en duwt u de hendel naar beneden om de nieuwe combinatie op te slaan.

Het cijferslot is gemaakt van een zeer veerkrachtige aluminiumlegering. Het materiaal en het ontwerp van de doos zijn zo ontworpen dat deze zelfs met harde hamerslagen niet kan worden opengebroken. De binnenkant van de kast, waarvan de afmetingen 9 x 7.6 x 2.5 cm zijn, biedt voldoende ruimte om meerdere sleutels of een sleutelhanger veilig in op te bergen. Een beweegbare deksel kan over de cijfers worden geschoven, zodat het cijferslot op het eerste gezicht niet zichtbaar is. Dit beschermt het slot ook tegen vuil, regen, wind en sneeuw. De muurbevestigde sleutelkast met code is de ideale opslagplaats om uw sleutels schoon, droog en veilig te houden.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


4.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Guter Artikel allerdings zu klein für mehrere Schlüsselbunde, einfache Bedienung.