Ontdek ons uitgebreide productassortiment
meer categorieën

1 - 24 van 52 producten

Voor het gebruik van de filter zijn geen resultaten gevonden!
1 van 3

Stamony staat voor betrouwbare geldtelmachines tegen een voordelige prijs. De machines worden gekenmerkt door hun compacte voorkomen en intuïtieve bediening. Bij de constructie heeft Stamony enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die makkelijk te reinigen zijn.

Alle telmachines versnellen het tellen van geld aanzienlijk en zorgen ervoor dat je kostbare tijd wint, die kan worden gebruikt voor andere werkzaamheden. Het grootste voordeel van zo'n machine is dat biljetten tijdens het tellen worden gecontroleerd op echtheid. Dit gebeurt met een UV-lamp en magnetische inkt. De gevoeligheid kan handmatig worden ingesteld. De apparatuur van Stamony kan aan elkaar klevende biljetten scheiden, zodat het eindbedrag juist is.

De modellen PROTEC, PROSEC en PROMON onderscheiden zich door hun mogelijkheid echtheid op te sporen. PROMON is het topmodel dat naast de mogelijkheid om dikte te testen ook beschikt over een UV-testfunctie en een MG-testfunctie. Hierdoor leent deze machine zich optimaal voor het tellen van geld.