Trustpilot

Sapdispensers

Lunch- en brunchbuffetten zijn heerlijk voor gasten, omdat zij zelf bepalen wat ze nemen. Naast warme en koude gerechten moet er ook gezorgd worden voor een gekoeld drankje. De sapdispenser van Royal Catering maakt ieder buffet compleet. Deze machine is simpel te bedienen en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zien de sapdispensers er aantrekkelijk uit en zijn gunstig geprijsd. Ze vormen het perfecte duo met onze Bain Maries of koffiemachines.

 

Altijd gekoeld sap

Onze sapdispenser is zo vormgegeven dat deze eenvoudig kan worden bediend. De gast hoeft enkel het kraantje te bedienen en het glas wordt gevuld met overheerlijk koud sap. Als het reservoir leeg is, hoeft alleen het deksel te worden opgetild en via de bovenkant kan nieuw sap worden toegevoegd. In het midden van ieder reservoir bevindt zich een buis die kan worden gevuld met ijs. Maximaal een liter ijs zorgt ervoor dat het sap op temperatuur blijft. De doorzichtige wanden zijn gemaakt van kunststof en zorgen ervoor dat je direct ziet welk sap er in de dispenser zit. Het vormt een kleurrijk contrast met warme gerechten die op temperatuur worden gehouden door onze warmhoudplaten. Ook misstaan onze sapdispensers niet naast de vrolijke chocoladefonteinen te vinden zijn bij expondo. De machines bevatten geen kabels en kunnen eenvoudig worden vervoerd. Daarom zijn ze ook geschikt voor bijvoorbeeld tuinfeesten of bedrijfskantines. 

Makkelijk in gebruik

Het voetstuk, onderstel en deksel is gemaakt van roestvrij staal. Na gebruik is het reinigen van onze sapdispensers een fluitje van een cent. Als eerste raden we aan het lekbakje te legen en daarna kan de machine worden gepoetst met een doek. Op de kunststof wanden na, is de hele sapdispenser vervaardigd uit roestvrij staal en is zodoende duurzaam en effectief beschermd tegen corrosie. Aan de onderkant bevinden zich vier rubber pootjes die ervoor zorgen dat de machine op iedere ondergrond steving staat. Zelfs op gladde oppervlakken staan de dispensers van Royal Caterting stevig. De inhoud van het reservoir is zeven liter en kan naar believen worden gevuld. We hebben voor ieder wat wils: voor een tuinfeest is een enkele sapdispenser wellicht voldoende, terwijl een machine met 3 reservoirs beter past in een bedrijfskantine of op en lunchbuffet van een restaurant. Het is een absolute must have voor het hotelwezen!