In de uitverkoop

Item: EX10012284

|

Model: RCAK-64

Wandsteun voor staafmixers - en accessoires - Royal Catering

€ 47,99 € 69,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • professioneel - voor snelle toegang tot staafmixers en staafmixers van Royal Catering en accessoires zoals gardes etc.
  • hoge kwaliteit - dankzij het gebruik van roestvrij staal en de nauwkeurige verwerking
  • schoon - hygiënische opslag van het apparaat en orde op de werkplek
  • veerkrachtig - houdt zelfs zware modellen vast
  • duurzaam - dankzij het resistente materiaal en de stabiele constructie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De muurbeugel voor staafmixers en accessoires voor orde en efficiëntie

Met de wandbeugel voor staafmixer RCAK-64 van Royal Catering breid je je keukenapparatuur op een zinvolle manier uit. Het frame is eenvoudig te monteren, houdt de blender of blender en verschillende hulpstukken stevig vast en biedt tegelijkertijd snelle toegang tot het apparaat en de accessoires. Creëer ruimte en werk eenvoudig efficiënter in hotel- en restaurantkeukens, kantines of bij het bereiden van een buffet dankzij de staafmixerhouder van Royal Catering.

Professionele keukenapparatuur van de horecabenodigdheden van Royal Catering

De muurbeugel voor handmixer wordt eenvoudig aan twee haken opgehangen en biedt zes haken voor een handmixer en maximaal twee extra opzetstukken zoals een garde of deeghaak. Dankzij de eenvoudige en robuuste constructie van de handmixerhouder kunnen zelfs zware modellen probleemloos en ruimtebesparend worden opgeborgen en zijn ze indien nodig met slechts één beweging beschikbaar. De muurbeugel van de staafmixer houdt niet alleen de keuken netjes, maar zorgt ook voor efficiënte workflows.

De wandhouder van de staafmixer overtuigt door zijn hoogwaardige verwerking en garandeert maximale stabiliteit en een lange levensduur. Bovendien is het dankzij de consequente fabricage van roestvrij staal en het gladde oppervlak snel en eenvoudig te reinigen. Afgeronde randen zorgen voor veilig gebruik.

TECHNISCHE DETAILS