In de uitverkoop

Item: EX10011894

|

Model: RCVG-49

Vacuümzakken - 100 stuks - 30 x 40 cm

€ 42,99 € 46,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - voor het luchtdicht en voedselveilig verpakken van voedsel, vloeistoffen, cosmetica, farmaceutica, elektronica, enz.
  • universeel - 100 zakken van 30 x 40 cm
  • resistent – bijzonder scheurvast dankzij meerlaagse folie met een dikte van 75 m
  • hittebestendig - ook geschikt voor sous-vide koken
  • vers – producten blijven vers, behouden hun smaak en aroma

PRODUCTOMSCHRIJVING

Robuuste vacuümzakken voor veelzijdig gebruik

De RCVG-49 vacuümzakken van Royal Catering zijn uw betrouwbare helpers als het gaat om het veilig verpakken van voedsel, vloeistoffen, medicijnen en vele andere producten. De vacuümfolies zijn perfect geschikt voor de detailhandel, voor hotels en in de keuken thuis - maar ook voor de farmaceutische en laboratoriumsector.

100 scheurvaste vacuümzakken van Royal Catering voor uw horecawensen

Elk van de 100 vacuümzakken maakt langdurige opslag van verschillende producten mogelijk, terwijl de opslagruimte die nodig is voor de goederen, vloeistoffen en documenten wordt verminderd, wat extreem ruimtebesparend is. De zakjes zijn 30 x 40 cm groot en 75 m dik.

De opbergzakken bestaan uit meerdere materiaallagen (PET, AL en PE) en hebben een speciaal ontwikkelde microstructuur die ervoor zorgt dat de goederen sneller gevacumeerd en beter geseald kunnen worden dan bij conventionele vacuümzakken. Ze zijn ook bijzonder voedselveilig, scheurvast en bieden een hoge duurzaamheid. De vacuümzakken verdragen sterke temperatuurschommelingen en kunnen probleemloos worden ingevroren en opgewarmd. Het is daarom mogelijk om ze te gebruiken voor het voorzichtig koken van voedsel met behulp van de sous-vide-methode in een heetwaterbad.

Luchtdicht verpakte producten blijven niet alleen vers in de vacuümzakken, maar behouden ook hun smaak en aroma doordat ze niet kunnen oxideren door de lucht of schimmels of bacteriën kunnen ontstaan in de zak. De RCVG-49 vacuümzakken kunnen worden gebruikt met elke in de handel verkrijgbare vacuümsealer en zorgen altijd voor perfecte resultaten.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN