In de uitverkoop

Item: EX10010699

|

Model: RCVB-30X40-200

Vacumeerzakken - 40 x 30 cm - 200 stuks

€ 37,99 € 65,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • luchtdicht verpakken van levensmiddelen, vloeistoffen, medicijnen, etc.
  • Afmetingen 40 x 30 cm
  • Dikte 105 μm
  • gewafeld / microstructuur
  • hoge houdbaarheid
  • scheurbestendig

PRODUCTOMSCHRIJVING

De vacumeerzakken RCVB-30X40-200 van Royal Catering zijn uw betrouwbare helper als het gaat om het veilig verpakken van levensmiddelen, vloeistoffen, medicijnen en nog veel meer. De vacumeerfolies zijn perfect geschikt voor de detailhandel, hotels en in de keuken thuis - maar bijvoorbeeld ook voor farmaceutische en laboratoriumtoepassingen.

Elk van de 200 vacumeerzakken maakt een langdurige bewaring van verschillende producten mogelijk, terwijl het volume van de goederen, vloeistoffen en documenten wordt verminderd, wat erg ruimtebesparend werkt. Ze hebben een afmeting van 40 x 30 cm en een dikte van 105 μm.

Het materiaal van de gewafelde bewaringszak heeft een speciaal ontworpen microstructuur, die ervoor zorgt dat de goederen sneller vacuüm kunnen worden verpakt en beter worden afgesloten dan bij gebruikelijke modellen. Dit maakt hen bijzonder sterk en bieden een hoge houdbaarheid.

De vacumeerzakken kunnen grote temperatuurvariaties aan en kunnen zonder problemen worden ingevroren en weer opgewarmd. Het is dus mogelijk om ze te gebruiken voor het zachte garen van voeding met de sous-vide methode in een heet waterbad.

Het hermetisch verpakte product kan niet alleen vers in vacumeerzakken worden bewaard, maar behoudt ook zijn smaak en aroma en voorkomt de groei van schimmels of bacteriën door oxidatie. De vacumeerzak RCVB-30X40-200 kan worden gebruikt met elke gebruikelijke vacumeermachine en zorgt altijd voor een perfect resultaat.

TECHNISCHE DETAILS