Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20011882

|

Model: RC-WDSS6

Tweedehands Wijnkoelkast - met tap - 6 flessen - roestvrij staal

€ 1.229,00 € 1.529,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Praktisch - wijnkoelkast met geïntegreerde dispensers voor zes flessen wijn
  • Veelzijdig - temperatuur van 7 ° C tot 18 ° C is ideaal voor witte, rosé en jonge rode wijnen
  • Robuuste deuren van gehard glas en solide constructie
  • Elegant - materialen zoals glas en roestvrij staal en de verlichting presenteren de wijnen in een klassieke en aansprekende stijl
  • Nauwkeurig - nauwkeurige temperatuurregeling dankzij LED-display

PRODUCTOMSCHRIJVING

Koel genot uit de wijnkoelkast met geïntegreerde dispenser

De wijnkoelkast met tap garandeert een gepaste temperatuur en een optimale opslag en service van uw wijnen, en geeft ze dankzij de verlichting verfijnd weer. Deze wijnkoelkast met geïntegreerde dispensers is de perfecte aanvulling op bars, hotels, cafés en restaurants - of voor de wijnkenner.

De verfijnde en elegante koelapparatuur uit de cateringuitrusting van Royal Catering

De wijnkoelkast biedt professionele opslag voor zes wijnflessen. De temperatuur kan nauwkeurig worden ingesteld tussen 7 en 18 ° C - ideaal voor witte, rosé en rode wijnen-en kan in één oogopslag worden gecontroleerd op het LED-display. Door de ingebouwde wijndispensers serveer je de wijn netjes en handig zonder de wijnkoeler te openen. De af te geven hoeveelheid kan nauwkeurig worden ingesteld tussen 1 en 99 ml. Een hervulbare gaspatroon die nodig is voor eenvoudige bediening is inbegrepen. Een ander voordeel van de wijnkoeler is dat de kostbare dranken ondanks het openen van de flessen tot 30 dagen hun smaak en kwaliteit behouden. De opvallende verlichting is een visueel hoogtepunt, waardoor exquise wijnen vakkundig en mooi kunnen worden weergegeven.

De wijndispenser heeft twee aparte koelkamers met deuren geheel van gehard glas die geruisloos geopend en gesloten kunnen worden. De rest van de behuizing is gemaakt van roestvrij staal met plastic elementen die spaarzaam en alleen op essentiële plaatsen worden gebruikt, waardoor het apparaat er aantrekkelijk uitziet en tegelijkertijd een duurzame en veerkrachtige kwaliteit heeft.

De wijnkoeler maakt minder geluid dan een zacht spinnende kat. Dankzij het extreem lage geluidsniveau is de wijnkoelkast ideaal voor woonruimtes waar uw gasten ongestoord de tijd willen doorbrengen of werken.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN