Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20010412

|

Model: RCHS-7

Tweedehands Spoeltafel - 1 wastafel - 58 x 60 x 110 cm

€ 319,00 € 389,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Efficiënt – spoelunit voor grote keukens, restaurants etc.
  • Duurzaam - bijzonder robuust dankzij het roestvrijstalen ontwerp
  • Flexibel - in hoogte verstelbare poten voor een veilige stand
  • Schone werkplek - opstand (20 cm) beschermt de muur tegen spatten
  • Accessoires - montagemateriaal is inbegrepen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Spoeltafel - 1 wastafel - 58 x 60 x 110 cm

De spoelunit RCHS-7 van Royal Catering is de ideale oplossing voor grote keukens, restaurants, pizzeria's of vergelijkbare plaatsen. De robuuste roestvrijstalen spoelbak overtuigt met drie grote spoelbakken, stelpoten en een praktische opstand.

Voor netheid en orde in elke professionele horeca

De compact vormgegeven spoelunit heeft drie zeer ruime spoelbakken, die gemakkelijk plaats bieden aan grote en omvangrijke potten, pannen of grillrekken. De bakken met de afmetingen 45 x 45 x 30 cm hebben aparte afvoeren met zeefinzetstukken. Door de aangrenzende wasbakken kan ook sterk vervuild keukengerei in grote hoeveelheden efficiënt worden gereinigd. Sterk vervuilde vaat kan in de eerste bak worden geweekt, in de tweede bak worden gereinigd en in de derde worden afgespoeld en ontdaan van wasmiddelresten.

De spoelunit is volledig gemaakt van duurzaam RVS. Het materiaal is bijzonder robuust en past met zijn tijdloze design in elke keuken. Daarnaast zijn de RVS meubelen snel en eenvoudig te reinigen. U profiteert van het duurzame metaal, dat niet alleen langdurig zijn glans behoudt, maar ook zeer corrosiebestendig is.

Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan de spoelbak optimaal worden aangepast aan individuele behoeften. Zo vormen ook oneffen vloeren geen probleem voor de stabiliteit van de tafel. Naast de van 2,5 tot 6 cm verstelbare poten heeft het aanrechtblad een praktische opstand van 20 cm, die de muur en tegels beschermt tegen opspattend water. Er zijn ook voorgeboorde gaten in het deksel om een ​​fitting te installeren.

Let op: het beslag is niet bij de levering inbegrepen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews