Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20012250

|

Model: RCER-11060

Tweedehands Roestvrijstalen opbergrek - 110 x 60 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg

€ 199,00 € 249,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • flexibel - kan overal worden gebruikt waar opslagruimte nodig is
  • eenvoudig te monteren - plank kan zonder extra gereedschap worden gemonteerd
  • praktisch - open ontwerp maakt eenvoudige reiniging en snelle toegang mogelijk
  • stabiel - stabiel en duurzaam dankzij roestvrij staal
  • sterk - extreem hoge maximale belasting van 200 kg

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Roestvrijstalen opbergrek van Royal Catering voor je opslagruimte!

Of het nu in restaurants, hotels, supermarkten of thuis is, de Roestvrijstalen opbergrek RCER-11060 van Royal Catering is een must voor elke opslagruimte. De hygiënische en stabiele plank is geschikt voor het opbergen van een breed scala aan dingen, van voedsel tot gereedschap, en is bestand tegen hoge belastingen. Of het nu voor professioneel of privégebruik is, de Roestvrijstalen opbergrek is perfect voor jou!

Hygiënisch en sterk - de keuken plank!

De keuken plank heeft de afmetingen 110 x 60 x 180 cm en is daarom ideaal voor horecakeukens of opslagruimtes. Dankzij een draagvermogen van 50 kg per plank kunnen veel keukengerei tegelijk worden opgeborgen. Over het algemeen heeft de Gastronomisch 4 verdiepingen.

Dankzij de constructie van roestvrij staal is de Zware plank niet alleen extreem stabiel en duurzaam, maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Het gebruikte roestvrij staal is corrosiebestendig en gemakkelijk te reinigen. Bovendien voldoet het aan de hoogste gastronomische standaard, waardoor het bewaren van voedsel geen probleem is.

De zilveren kleur geeft de Opslag rek een bijzonder stijlvolle uitstraling en is geschikt voor gebruik in alle mogelijke ruimtes, van restaurants tot hotels en privéruimtes. De Roestvrijstalen opbergrek is heel eenvoudig in te stellen, er zijn geen verdere hulpmiddelen nodig.

TECHNISCHE DETAILS