Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20011102

|

Model: RCPT-BBWS-1

Tweedehands Popcornkar - blauw

€ 219,00 € 269,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Ruim - groot oppervlak en intern compartiment met deur voor accessoires
  • Praktisch - overzichtelijk dankzij zijblad en een totaal werkoppervlak van 37 x 51 cm
  • Ergonomisch - werkhoogte 94 cm
  • Mobiel - vier gemakkelijk te manoeuvreren wielen met twee parkeerremmen
  • Stevig - robuuste en duurzame stalen constructie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De popcornmachine is een praktische blikvanger op elk feest

Deze praktische popcornkar van Royal Catering is de optimale aanvulling op je popcornbereidingsapparatuur. Het maakt het verkopen van popcorn nog gemakkelijker en veel handiger. Met een optimale werkhoogte van 94 cm zijn zelfs langdurige evenementen van meer dan tien uur gemakkelijker te hanteren - dank u daarvoor! Daarnaast is de popcornmachinekar RCPT-BBWS-1 van opvallend blauw gelakt plaatstaal een echte blikvanger. Geef je popcornmachine de aandacht met deze trolley voor popcornmachines! Deze kar voor popcornmakers is perfect voor openbare evenementen, festivals, kermissen, het circus en vele andere evenementen.

De wendbare popcornwagen voor uw mobiele horeca-uitrusting

Met zijn royale footprint van 37 x 51 cm biedt de trolley veel ruimte voor je popcornmachine en alles wat daarbij komt kijken. Een intern compartiment met een deur van 52 x 21,2 cm biedt extra ruimte voor allerlei accessoires. Het zijblad biedt opbergruimte voor reeds gevulde popcornzakken of lege popcornbekers.

De vier wielen - twee kleine en twee grote wielen met elk een diameter van 48 cm - maken de popcornwagen gemakkelijk te manoeuvreren. Heb je eenmaal je plekje gevonden, bijvoorbeeld op een straatfestival, dan zorgen de parkeerremmen op de twee kleine wielen voor stevig houvast en stabiliteit. Door het praktische handvat is deze trolley gemakkelijk en snel te vervoeren. De solide en robuuste staalplaatconstructie zorgt voor een lange levensduur van de blauwe popcornwagen. De grote hardrubberen wielen zijn voorzien van zilverkleurige aluminium velgen, die een comfortabele mobiliteit en aandacht garanderen.

Eenvoudig te monteren De popcornwagen wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een snelle en eenvoudige montage. Deze kar is niet alleen geschikt voor gebruik met popcornmachines, maar ook voor alle machines met dezelfde afmetingen. Het is jouw keuze.' Je kunt de kar alleen bestellen of als set met de Royal Catering popcornmachine.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN