Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20012146

|

Model: RC-BC002

Tweedehands Dranken koelkast - 600 l - Royal Catering - Gepoedercoat staal

€ 1.529,00 € 1.879,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • ruim - capaciteit van 600 l
  • veilig - vleugeldeuren sluiten automatisch en kunnen worden afgesloten met een sleutel
  • variabel - instelbare temperatuur van 2 - 10 ° C
  • zuinig - deur van dubbelwandig, gehard glas zorgt voor een constante temperatuur
  • edele witte behuizing en LED licht creëren een aangename sfeer

PRODUCTOMSCHRIJVING

Edele Dranken koelkast met een variabel temperatuurbereik van 2 - 10 ° C

In de vrijstaande Dranken koelkast RC-BC002 van Royal Catering kunt u sappen, water, frisdranken, sterke drank enz. koelen en presenteren. De subtiele LED verlichting en het elegante witte design maken het ideaal voor gebruik in restaurants, benzinestations, op evenementen, catering, beursstands, in bars of op kantoor. Natuurlijk kun je de flessenkoelkast ook gebruiken op besloten feestjes met vrienden.

De vertegenwoordiger Flessenkoelkast van Royal Catering

In donkere omgevingen zorgt de sfeervolle LED verlichting voor een prettige sfeer en een aantrekkelijke presentatie van uw goederen. De deuren van dubbelwandig, gehard glas zetten verfrissingen en sterke drank duidelijk in de schijnwerpers en zorgen tegelijkertijd voor een constante temperatuur. De vleugeldeuren kunnen met een sleutel worden beveiligd tegen onbevoegde toegang. Mocht u de sleutel kwijtraken, dan is er een reservesleutel bij de levering inbegrepen.

Met een inhoud van 600 l en 8 planken met elk een laadvermogen van 30 kg, biedt de Koelkast met glazen deur veel ruimte voor het opbergen van flessen van verschillende formaten. De Dranken koelkast heeft vier wielen die het gemakkelijk maken om hem in een optimale positie te duwen. Daar blijft hij veilig dankzij twee remmen.

De binnenbehuizing van Reliëf aluminium is zeer eenvoudig te reinigen als deze is verontreinigd door gemorste dranken of iets dergelijks. Gepoedercoat staal omdat de buitenste behuizing niet alleen een esthetische uitstraling geeft, maar het koelapparaat ook betrouwbaar beschermt tegen corrosie. Zelfs op warme zomerdagen koelt de Dranken koelkast verfrissingen constant tot 2 - 10 ° C.

TECHNISCHE DETAILS