Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20011486

|

Model: RCDM-3K

Tweedehands Donut machine - 3.000 W - 6 L

€ 1.149,00 € 1.429,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Efficiënt — produceert tot 900 kleine donuts met gat in het midden per uur
  • Veelzijdig - drie verschillende donutmaten: klein (⌀ 4-5 cm), medium (⌀ 6-7 cm) en groot (⌀ 8-9 cm).
  • Eenvoudig - een aftapkraan maakt het legen van de olie een fluitje van een cent
  • Veilig - De oververhittingsbeveiliging schakelt het apparaat automatisch uit als de temperatuur te hoog wordt, waardoor een veilige werking wordt gegarandeerd.
  • Roestvrij staal - perfect voor de horeca, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden

PRODUCTOMSCHRIJVING

Volautomatische donutmachine met drie hulpstukken

Met de professionele donutmachine van Royal Catering kunt u in een mum van tijd grote hoeveelheden verse donuts met een gat in het midden maken. Of het nu in bakkerijen, supermarkten of donutwinkels is, de geur van warme donuts zal klanten verleiden en de heerlijke gebakjes zullen er stamgasten van maken.

Krachtig en volautomatisch bakapparaat voor uw bedrijf

De donutmaker produceert tot 900 kleine donuts met gat in het midden per uur en is een professioneel apparaat dat zichzelf snel terugbetaalt. Met een vermogen van 3000 W en een maximale temperatuur van 200 ° C werkt de automatische donutmachine efficiënt en betrouwbaar. Dankzij een speciale bevestiging kan de machine automatisch drie verschillende maten donuts maken met gat in het midden, van klein (4 tot 5 cm in diameter) tot gemiddeld (6 tot 7 cm in diameter) tot groot (8 tot 9 cm). De machine verwerkt tot 6 L beslag in één keer: De voorgevormde rauwe donuts worden rechtstreeks uit de beslagtrechter in de olie gedropt, automatisch omgedraaid en verzameld in een opvangbak (niet inbegrepen). Je kunt de zoete broodjes vervolgens garneren met poedersuiker of glazuur, of ze in tweeën snijden en vullen.

De behuizing van de machine voor het maken van een donut met gat in het midden is gemaakt van roestvrij staal, dat zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen is. Met een aftapkraan verwijdert u snel de oude olie uit het bassin voor ongecompliceerde reiniging. De oververhittingsbeveiliging schakelt het apparaat automatisch uit als de temperatuur te hoog wordt, waardoor een veilige werking wordt gegarandeerd. De donutrobot is zeer veilig en stabiel, zelfs op oneffen oppervlakken dankzij de verstelbare poten.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN