Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20012308

|

Model: RCLK-F590S

Tweedehands Diepvries - 590 L - Royal Catering - Zilver - koelmiddel R290

€ 1.579,00 € 1.949,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • ruim - groot interieur met een inhoud van 590 l
  • effectief - koelmiddel R290 en digitale temperatuurregeling zorgen voor stabiele temperaturen van -22 tot -18 ° C
  • compact - zeven planken voor een optimale ruimte-indeling
  • veilig - in hoogte verstelbare voeten garanderen een veilige stand
  • robuust - behuizing van roestvrij staal en binnenkant van gecoat stal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Bewaar grote hoeveelheden diepvriesproducten in de Diepvries

In de Diepvries RCLK-F590S kun je niet alleen grote hoeveelheden voedsel invriezen en dus lang bewaren. Dankzij het ontwerp kunnen diepvriesproducten heel overzichtelijk worden bewaard, zodat je ingrediënten altijd binnen handbereik zijn. Daarom mag het in geen enkele pizzeria, hotelkeuken, restaurant of cateringservice ontbreken.

Royal Catering biedt u slimme koelapparatuur

Met een inhoud van 590 l biedt de Diepvries veel ruimte voor alle benodigdheden die u in uw horecazaak beschikbaar wilt hebben. Het kastontwerp heeft als voordeel dat u optimaal gebruik kunt maken van het interieur. Hiervoor heb je zeven inlegzolen tot je beschikking. De draagrekken van 30 kg kunnen ook worden verwijderd voor grotere porties. De diepvriesproducten worden boven elkaar opgeslagen in de Diepvries en zijn altijd binnen handbereik. Zeker in hectische keukens, waar het sneller moet, is dit een niet te onderschatten voordeel!

De ingebouwde compressor werkt met 492 W en zorgt er zo voor dat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt. De gewenste temperatuur kan individueel worden ingesteld met behulp van een digitaal display op de Grote vriezer en maakt het zo mogelijk om de mate van koeling tussen -22 ° C en -18 ° C aan verschillende levensmiddelen aan te passen. De thermostaat houdt de ingestelde temperatuur veilig. Als u het apparaat moet ontdooien, kunt u de automatische ontdooifunctie activeren via het digitale display.

De Diepvries werkt met het betrouwbare koudemiddel R290 en heeft een verbruik van 2260 kWh. De Diepvries behaalt de energieklasse NS..

Met zijn robuuste roestvrij staal behuizing en een binnenvoering van gecoat stal staat de Vrijstaande vriezer garant voor hoge stabiliteit en duurzaamheid. De hoogwaardige metalen zijn bovendien bijzonder gemakkelijk te reinigen en zorgen altijd voor een professionele uitstraling. De Diepvries heeft een klassiek design in Zilver en is te combineren met alle keukenapparatuur. De vier pootjes kunnen tot 30 mm in hoogte worden versteld, zodat ze ook op oneffen oppervlakken een veilige stand garanderen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews