(2) Reviews

Item: EX10010548

|

Model: RCZK-1500S-W

Suikerspinmachine - 62 cm - Roestvrij staal - gedempte trillingen

€ 519,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Efficiënt - 4 kg suikerspin per uur en ideaal voor spectaculaire creaties
  • krachtig - dankzij verwarmingselement tot 1.500 W.
  • Praktisch - gemakkelijk af te lezen LCD-scherm om de productiviteit te optimaliseren en afzonderlijke bedieningselementen voor verwarming en rotatie
  • Gemakkelijk schoon te maken - dankzij het gebruik van roestvrij staal
  • Stabiel - dankzij trillingsdemping
  • Tijd- en kostenbesparing dankzij directe aandrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING

Suikerspinmachine - 62 cm - Roestvrij staal - gedempte trillingen

De professionele suikerspinmachine RCZK-1500S-W van Royal Catering is ontworpen voor professioneel gebruik en heeft een hoge werkprestatie. Als perfecte gadget voor festivals van welke aard dan ook, is hij bijzonder flexibel en mobiel te gebruiken dankzij de meegeleverde wagen. Onze suikerspinmachine biedt u een breed scala aan variaties, waarmee u uw suikerspinnen kunt aanpassen aan de behoeften van uw klanten.

De suikerspinmachine werkt met een spanning van 230 V en een zeer efficiënt, 1500 wat sterk verwarmingselement. Dankzij de draaiknop kunt u de temperatuur van het apparaat heel gemakkelijk aanpassen. Twee verdere schakelaars regelen de temperatuur en de spinkop afzonderlijk. Om het productieproces in de gaten te houden, controleert de blauwe verlichte display alle instellingen en laat ze u onmiddellijk zien.

De pot, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is 62 cm in diameter en is bijzonder geschikt voor de snelle bereiding van grote hoeveelheden suikerspin. In een uur kunt u ongeveer 4 kg produceren en aan uw klanten aanbieden. Tijdens de productie kan de suikerspin worden opgerold op een stok en gevormd, of na de productie in plastic bakjes worden verpakt.

Door het speciaal ontwerp van de pot kunt u altijd schoon werken omdat suiker en suikerspin voornamelijk in de verzamelpot worden gehouden. De draaiende kop van hygiënisch aluminium bevindt zich boven de 80 watt motor en zorgt ervoor dat de vloeibare suiker in dunne suikerdraden wordt omgezet en geleidelijk verandert in een bal. De extra bonus zit in de trillingsdemping, waardoor alle vibraties van de machine zo laag mogelijk blijven om uw werk makkelijker te maken. De machine is dus 20% stiller dan vergelijkbare suikerspinmachines.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 2 reviews

01.06.2023

Ein Profi Gerät. Ist zwar ein stolzer Preis, aber die Maschine ist jeden Cent Wert. Zuckerwatte ist in 0,nix fertig. Etwas Übung brauchte ich. Maschine ist größer, als ich erwartet hatte. Klare Kaufempfehlung. Sehr schnelle Lieferung. Kleiner Tipp: Wer etwas ungeübt ist, sollte es erst einmal Draußen versuchen. Bei mir flogen die "Spinnweben" in der Küche umher, weil die Temperatur zu hoch gewählt hatte. Nach etwas Übung klappte aber alles sehr gut. Viel Spaß!

01.06.2023

Je suis en tunisie et jai passer une commande de cette machine depuis deux mois mais jespere que il nya pas de livraison chez la tunisie une autre reclamation le prix dans 2 mois cet etait 489 €