Sous-vide-gaarder - 1.100 Watt - 22 L
Fabrikant: Royal Catering | Artikelnummer: EX10010401 | Model: RCSV-02
Prijzen incl. BTW. excl. verzendkosten
-
Gratis verzending binnen Nederland
?Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen
-
30 dagen retour-service*
? -
3 jaar garantie
Product hoogtepunten
- Vermogen: 1100 W
- Temperatuurbereik: 0 - 90 °C
- Timerfunctie: 0 -99 uur
- geïntegreerde LED-display
- 5. max. 22 L werkvolume
Hoogtepunten
- perfect voor het behoedzaam bereiden van vacuümverpakt voedsel
- Hoge energie-efficiëntie door krachtig, snel verwarmingselement met 1.100 watt
- Intuïtieve bediening van timer en temperatuur via touchpad met LED-display
- mobiel gebruik - compact ontwerp en laag gewicht van 2,2 kg
- Veelzijdig - 5 bit 22 liter capaciteit biedt voldoende ruimte voor verschillende gerechten
Sous-vide-gaarder - 1,100 Watt - 22 L
Altijd al vacuüm verpakt voedsel voorzichtig en behoedzaam willen koken? Kies dan vandaag nog voor de Sous-Vide-Stick RCSV-02 uit de horeca voorziening van Royal Catering! Het is geschikt voor professioneel gebruik in de hotelbranche, in restaurants of voor horeca en om thuis te koken.
Bij de Sous-vide processen worden gebruikt om vlees, vis en groenten in speciale vacuümzakken te verpakken en te sealen met behulp van een vacuumsealer. Het voedsel wordt vervolgens gedurende enkele uren voorzichtig gekookt in een waterbad in een koker op lage temperatuur, zodat de vitamines en aroma's behouden blijven. Zo'n zacht kookproces duurt meestal één tot zeven uur - soms zelfs tot 48 uur. De temperatuur voor vlees moet tussen de 55 en 60 ° C liggen. Voor groenten wordt een iets hogere kooktemperatuur aanbevolen.
Zorgvuldig bereide en gezonde, voedzame gerechten met de Sous-Vide-Stick RCSV-02 van Royal Catering
De energiezuinige vacuümkoker bereikt snel de gewenste temperatuur met een verwarmingselement van 1,100 watt. Dit kan worden ingesteld binnen een bereik van 0 - 90 ° C met een nauwkeurigheid van 0,1 graden. De ingebouwde digitale thermostaat garandeert een constante temperatuur tijdens het kookproces. Dankzij het brede scala aan instellingen kan het kookapparaat worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan gerechten te bereiden.
Voor commercieel gebruik in restaurants, bistro's of hotelkeukens is de slowcooker door zijn grote werkcapaciteit bijzonder goed geschikt voor een inhoud van 5 tot 22 liter. Het heeft een intuïtief touchpad met een LED-display. De timer, die op de minuut kan worden ingesteld, kan worden ingesteld op maximaal 99 uur. Als het waterniveau tijdens het koken te veel daalt, klinkt er een akoestisch signaal. Zodra de kooktijd is verstreken, schakelt het apparaat automatisch uit.
De behuizing van de lagetemperatuurkoker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam RVS. Dit materiaal heeft uitstekende fysische eigenschappen. Het is bijzonder goed bestand tegen vervuiling, wat ook wordt geholpen door het gladde oppervlak van het fornuis. Hierdoor is de sous vide stick bijzonder gemakkelijk schoon te maken.
Door de houder aan de achterkant is de Sous-Vide-Stick eenvoudig in vrijwel elke potvorm op te hangen. De houder dient tevens als handgreep, waardoor transport eenvoudiger wordt. Dankzij het compacte, langwerpige ontwerp, het praktische formaat en het lage gewicht van slechts 2,2 kg is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen.
Om de gezonde bereidingswijze van sous vide koken te kunnen gebruiken, raden wij u aan om ook een vacuumsealer en vacuümzakken uit ons assortiment van Royal Catering aan te schaffen.
plastic (grepen/steunvoetjes)
- Sous-vide-gaarder RCSV-02
- Stroomkabel
- Bedieningshandleiding

Geschikt voor potten en pannen met een volume van 5 - 22 L
een vermogen van 1.100 W verwarmt het water snel (0 - 90 °C)
een gezonde bereiding van groenten, vis, vlees

hittebestendig ophang- en draaggreep

gemakkelijk afleesbaar bedieningspaneel voor eenvoudige bediening

Getest door Michał Orłowski, chef in gerenommeerde restaurants in Sydney en Warschau. Een ervaren professional, net als onze klanten.

praktische niveaumarkeringen

gelijktijdig garen van verschillende producten in vacuümzakken
waarschuwing bij laag waterniveau
Sous-Vide-procedure behoudt vitamines en mineralen
Om de perfecte garing te krijgen, bereidde ik steaks op 56 °C.
Ik kook gerechten op de laagst mogelijke temperatuur. Dit voorkomt dat de structuur kapot wordt gemaakt, verbetert de smaak van de gerechten en zorgt voor het behoudt van voedingsstoffen.

timer
perfecte timing dankzij timer (0 - 99 h)
RVS
RVS is duurzaam en geschikt voor voedselverwerking
LED display
complete controle van de parameters dankzij LED display
mobiel
gemakkelijk


Ik werk elke dag met professionele producten. Voor deze video heb ik ervoor gezorgd dat ik het apparaat grondig heb getest. U kunt van dichtbij bekijken hoe dit product werkt en vervolgens beslissen welk model het beste bij uw bedrijf past. Ik hoop dat mijn video en tips zullen helpen om uw bedrijf nog succesvoller te maken.
Chef-kok van de prestigieuze restaurants in Sydney en Warschau. Een ervaren en professionele restauranthouder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Nog niet zeker?
Onze experts staan klaar om u te helpen!- Vermogen: 1100 W
- Temperatuurbereik: 0 - 90 °C
- Timerfunctie: 0 -99 uur
- geïntegreerde LED-display
- 5. max. 22 L werkvolume
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Sous-vide-gaarder - 1.100 Watt - 22 L
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen
- Vermogen: 1100 W
- Temperatuurbereik: 0 - 90 °C
- Timerfunctie: 0 -99 uur
- geïntegreerde LED-display
- 5. max. 22 L werkvolume
- Vermogen: 800 W
- Temperatuurbereik: 0 - 90 °C
- Timerfunctie: 0 -99 uur
- geïntegreerde LED-display
- 5. max. 8 L werkvolume
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Sous-vide-gaarder - 800 Watt
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen
- Vermogen: 800 W
- Temperatuurbereik: 0 - 90 °C
- Timerfunctie: 0 -99 uur
- geïntegreerde LED-display
- 5. max. 8 L werkvolume
- 600 x 15 - 30 cm rolmaat
- 48 m totale lengte
- microstructuur
- 105 μm laagdikte
- herbruikbaar
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Vacuum zak - 8 Rollen Set - 48 m - 15 - 30 cm
- Vermogen: 165 W
- Vacumeersnelheid: 16 l/min
- Max. zakbreedte: 32 cm
- met rolcompartiment en snijder
- Materiaal: Roestvast staal, ABS
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Vacumeermachine - 165 W - 32 cm - Roestvast staal /ABS
- Vermogen: 175 W
- Vacumeersnelheid: 16 l/min
- Max. zakbreedte: 28 cm
- Functies: automatisch, handmatig
- Stoppen, dichtlassen
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Vacumeermachine - 175 W - 28 cm - Roestvast staal/ABS
- Vermogen: 900 W
- Vacuümvermogen: 20 m³/h
- digitaal bedieningspaneel
- elektronische vacuümcontrole
- Codering van de folies
Op voorraad, levertijd ca. 4-6 werkdagen

Vacuüm-machine - 900 W - met coderingsfunctie
- Vermogen: 165 W
- Snelheid: 16 l/min
- Max. zakbreedte: 32 cm
- met rolcompartiment en snijder
- Materiaal: ABS-kunststof
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Vacuummachine Black Edition - 165 W - 32 cm - ABS
- Output: 2.300 W
- Temperatuur: 5 - 99 ° C
- Timer: 5 min - 99 uur
- LCD-scherm
- 80 liter bedrijfsvolume
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Sous vide - Stick - 2.300 W - 80 L
- Vermogen: 800 W
- Temperatuurbereik: 0 - 90 °C
- Timerfunctie: 0 -99 uur
- geïntegreerde LED-display
- 5. max. 8 L werkvolume
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Sous-vide-gaarder - 800 Watt
- Materiaal: Plastic
- Ballen: 100
- Voor verschillende containers
- Duurzaam
- Onderhoudsarm
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Sous vide ballen - 100 st.
- 2 bakkamers
- afzonderlijk regelbare opwarming
- 2 steenbodems: 40 x 40 x 1,5 cm
- Timerfunctie tot 120 min
- Chamotte bodem
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Pizza oven - 2 kamers - Chamotte bodem
- Vermogen: 165 W
- Vacumeersnelheid: 16 l/min
- Max. zakbreedte: 32 cm
- met rolcompartiment en snijder
- Materiaal: Roestvast staal, ABS
Op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Vacumeermachine - 165 W - 32 cm - Roestvast staal /ABS