Item: EX10012164

|

Model: RCGK-BC96

Snelvriezer - 96 L - Royal Catering - vriescapaciteit: {{blast_freezing_capacity}}

€ 2.249,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • variabel - vriest rauw en gekookt voedsel betrouwbaar in
  • eenvoudige - intuïtieve bediening via het gebruiksvriendelijke LCD display met knoppen
  • krachtig - snel gekoeld voedsel dankzij een koelcapaciteit van {{Blast_cooling_capacity}}
  • nobel - modern design gemaakt van roestvrij staal past in bijna alle omgevingen
  • hygiënisch - gemakkelijk schoon te maken materiaal voor maximale hygiëne in de keuken

PRODUCTOMSCHRIJVING

Robuuste Snelvriezer met intuïtieve LCD weergave

De Snelvriezer uit de horecabenodigdheden van Royal Catering koelt en vriest rauw en gekookt voedsel in. De vriescapaciteit van {{blast_freezing_capacity}} maakt de Blastchiller een betrouwbare hulp in restaurants en hotelkeukens. Door zijn compacte afmetingen is het apparaat geschikt in keukens met beperkte ruimte en als Snelvriezer voor in huis.

Gebruiksvriendelijk, duurzaam en hygiënisch: de Blastchiller van Royal Catering

De solide Blast vriezer gastro maakt niet alleen indruk met zijn vriescapaciteit, maar ook met een koelcapaciteit van {{Blast_cooling_capacity}} om de temperatuur van kokend heet tot 3°C te houden. Gebruik de knoppen op het heldere en duidelijke LCD scherm om de vereiste instellingen te maken. De bediening is eenvoudig en intuïtief. Je kunt het keukengerei vullen met maximaal 96 l.

De praktische Schokvriezer is gemaakt van robuust en slijtvast roestvrij staal. Het materiaal heeft een hoge weerstand tegen mechanische en chemische belasting. Dit maakt de Snelvriezer ideaal voor dagelijks gebruik in de commerciële sector en heeft een bijzonder lange levensduur. Daarnaast voldoet het inerte materiaal aan de hoge hygiënische richtlijnen die gelden in de gastronomie. Interacties met micro-organismen en de vorming van biofilms bij het werken met voedsel en schoonmaakmiddelen zijn zo goed als onmogelijk.

De Schokvriezer werkt met een vermogen van 550 W en wordt bediend via een 230 - V-verbinding. Het gebruikte koudemiddel is R290 (propaan). Het maakt indruk met een zeer groot toepassingsgebied met een zeer goede efficiëntie.

TECHNISCHE DETAILS