Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Sensor duobakken - 10 & 5 L - Royal Catering

€ 55,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10013048

|

Model: RCSB-03

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 55,00
3+
5%
€ 52,25
5+
10%
€ 49,50
10+
15%
€ 46,75
Belangrijkste kenmerken
  • contactloos – opent en sluit automatisch
  • contactloos – opent en sluit automatisch
  • Bewegingssensor - bereik van ca. 19 cm en LED-display
  • duurzaam - vier AA-batterijen (niet inbegrepen) zorgen voor een werking van meer dan 6 maanden
  • Hygiënisch – eenvoudige reiniging dankzij duurzaam kunststof behuizingsmateriaal
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De contactloze afvalbak met twee bakken en sensor

Een prullenbak moet in de eerste plaats hygiënisch zijn. Daarom gaat de prullenbaksensor open zodra je hem nadert en sluit hij automatisch weer. Je hoeft het niet eens aan te raken om het te openen. Het is comfortabel en schoon tegelijk. En voor ander afval vind je twee bakken onder één deksel!

tactisch, elegant, hygiënisch - de sensor afvalbak van Royal Catering

Het deksel van de sensorbak blijft strak en geurdicht totdat je hem tot op 7,5 inch nadert met een stuk papier of een afgebeten appel. De bewegingsmelder opent het deksel automatisch. Deponeer nu je afval handig in een van de twee bakken in de afvalbak. Zodra de sensor geen beweging meer detecteert, sluit het deksel weer. Om de sensor te activeren hoef je alleen maar drie seconden op een knop op het bedieningspaneel te drukken.

De automaat via een bewegingsmelder heeft tal van voordelen. Het deksel van de elektrische prullenbak staat alleen open als je er iets in wilt gooien, de rest van de tijd blijft het gesloten dankzij de thermoplastische afdichtingstechnologie. Zeker voor bederfelijk afval is dit een groot voordeel. U hoeft het deksel niet meer aan te raken en uw gezondheid te beschermen. En natuurlijk is het handig als de emmer gewoon automatisch opengaat.

De afvalbak met sensor biedt twee containers, waarvan de grootste 10 l en de kleinere 5 l inhoud. De emmer van 5 l is voorzien van een zeef. Gooi je er vloeistoffen in, dan houdt de zeef grote stukken tegen, die je in de grote emmer giet. Bovendien kan de emmer van 5 l eenvoudig worden verwijderd met behulp van een handgreep. De duurzame behuizing van hoogwaardig kunststof is dankzij de gladde oppervlakken bijzonder eenvoudig te reinigen. De automaat werkt op vier Mignon AA-batterijen (niet meegeleverd), waardoor je de prullenbak onafhankelijk van een externe stroombron neerzet. Ze voorzien het automatische systeem gedurende 6 maanden betrouwbaar van stroom.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht