Item: EX18000477

|

Model: RCRO-870-SET-1

Rookoven - Set - met vacuüm verpakkingsmachine

€ 2.229,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Groot - capaciteit van 70 liter, vier rekken en tien haken voor het roken van grote hoeveelheden vlees, vis, worst of groenten
  • Instelbaar - geschikt voor koude, warme en hete rokers dankzij temperaturen van 30 tot 110 ° C
  • Veelzijdig - voor het luchtdicht verpakken van voedsel, cosmetica, farmaceutische producten, elektronica, enz.
  • Krachtig - 900 W en een vacuümvermogen van 20 m3/ h
  • Stevig - 200 scheur- en hittebestendige zakken (30 x 20 cm) ook geschikt voor sous vide koken
  • Schoon - twee grillborstels: Een driezijdige borstel (16,5 cm), een met drie parallelle spiralen (7 cm)

PRODUCTOMSCHRIJVING

Behoud heerlijke rookaroma's met de food smoker inclusief vacuümverpakkingsmachine

De rookoven RCRO-870 van Royal Catering, dé expert voor hoogwaardige ovens, geeft vlees, vis en worst een unieke rooksmaak. Gebruik deze 1000 W vleesroker voor koud, warm of warm roken dankzij een temperatuurbereik van 30 tot 110 ° C. Met de buitenthermometer kun je altijd de binnentemperatuur in de gaten houden.

Professionele kookapparatuur uit de cateringuitrusting van Royal Catering

De rookoven van 70 liter heeft vier rekken en 10 haken boven de vuurkist op de vloer om het voedsel op te plaatsen. Met de timer stel je het rookproces in van 0 tot 120 minuten. Voor een intensere smaak herhaal je het proces gewoon of pas je het schoorsteenkanaal anders aan. Over het algemeen is de hygiënische roestvrijstalen constructie eenvoudig te bedienen met slechts twee draaiknoppen en één hoofdschakelaar, en zeer eenvoudig te reinigen. De lekbak vangt ontsnappend vet op, dat in een kom eronder druppelt.

De twee meegeleverde grillborstels zorgen voor extra hygiëne: De borstel RCCB-3 bestaat uit een 7 cm lange borstelkop met drie parallelle rijen borstelharen voor grote oppervlakken. De RCCB-4 borstel, bestaande uit een 16,5 cm lange gebogen langwerpige spiraal, is ideaal voor smalle openingen zoals de draden van het grillrooster. Je kunt de rekken weer laten glanzen met een beetje water en schoonmaakmiddel.

Bewaar je zelfgemaakte gerookte etenswaren langdurig met de compacte vacuümverpakkingsmachine MSW-VPM-900K. Dit apparaat sluit voedsel, vloeistoffen, farmaceutica, elektronica en nog veel meer hermetisch en veilig af. Vacuümverpakt voedsel kan niet worden geoxideerd door lucht - zelfs bacteriën en ziektekiemen hebben geen kans! Hierdoor blijven de producten niet alleen vers, maar ook hun smaak en aroma. De krachtige 900 W zorgt voor een vacuümvermogen van 20 m³ / h. In de vacuümkamer van 44 x 44,5 x 6,5 cm kunt u ook meerdere kleine producten tegelijk sealen in slechts 0 tot 99 s. Met de praktische codeerfunctie kun je de zakjes voorzien van letters en cijfers zodat je later altijd precies weet wat er in zit.

Deze set bevat 200 scheurvaste vacuümzakken RCVB-20X30-200, afmeting 30 x 20 cm, zodat u direct kunt beginnen met het aanleggen van voorraden. Ze kunnen worden ingevroren en opgewarmd en kunnen vanwege hun hittebestendigheid ook worden gebruikt voor voorzichtig sous-vide koken. Eet smakelijk!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews