Trustpilot
In de uitverkoop
(4) Reviews

Popcornmachine met onderstel und LED-belichting - Retro-Design - zwart

€ 519,00 € 579,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX18000310

Laagsteprijs garantie

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 26 april
Belangrijkste kenmerken
  • Op afstand bestuurbare LED RGB-verlichting met 16 kleuren en veel lichteffecten
  • Krachtig - dankzij 1600 W tot 6 kg popcorn per uur
  • Incl. accessoires: maatlepel en schep
  • Operationele veiligheid: teflon coating, mengsysteem en bescherming tegen oververhitting
  • Comfortabel werk op elk moment dankzij kamerverlichting
  • Eyecatcher - grote groepen mensen, vooral kinderen worden aangetrokken
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.8

Gebaseerd op4 reviews

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Geweldige kwaliteit voor een geweldige prijs!!!

Wij hebben de machine voor ons bedrijf aangeschaft om onze medewerkers en beursbezoekers blij te maken. Het opzetten van de auto duurde 20 minuten, vervolgens werd de machine gestart en na het schoonmaken was binnen enkele minuten de eerste popcorn geproduceerd. Aan de eerste stresstest nam een klas van een basisschool uit de derde klas deel. Er waren 5 ladingen vooraf gepoft en nog 2 toen de klas arriveerde. De manier waarop de popcorn uit de pot springt is een hoogtepunt. Plus de kleurrijke lamp met de veranderende modus. Kleuren en modi kunnen worden aangepast met een kleine afstandsbediening.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Perfect voor veel popcorn

De machine is super eenvoudig te bedienen en na gebruik eenvoudig schoon te maken.

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Popcorn machine

Briljant apparaat

Toon de originele review

26 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

eigenlijk best goed

De automaat is prima. De popcorn smaakt goed. De structuur spreekt voor zich en er zijn zeer korte schematische instructies bijgevoegd. Ik heb echter een paar negatieve punten opgemerkt: 1) De meegeleverde maatbeker lekte en is te groot. Dit betekent dat het slechts in beperkte mate gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om suiker, olie of maïs aan de pot toe te voegen, omdat er niet genoeg ruimte aan de bovenkant is. Ik heb zelf twee kleinere kopjes gekocht, één voor olie, één voor suiker. 0,5 puntaftrek 2) Helaas was het dak van de machine niet goed bevestigd, dit heb ik later met de dealer afgesproken - geen puntaftrek. 3) De onderste klep kan alleen worden geopend als de bovenste ramen ook worden geopend - hier zou bijvoorbeeld een extra verankering met magneten etc. een veel betere oplossing zijn. 4) Als je het eenmaal onder de knie hebt en geen hongerige monden meer hoeft te voeden, kun je de showroom tot op zekere hoogte vullen met 3-4 ladingen. Het probleem is dat de onderste flap alleen aan de onderkant vasthaakt - dus zodra je hem weer wilt sluiten, wordt hij door de popcorn omhoog geduwd en daarom haakt hij los - super vervelend. -1 punt aftrek. Let op: er wordt geadverteerd dat de retourzending 1 maand duurt, ik weet niet of je de retourzending zelf moet betalen. De machine is in 3 delen bij mij afgeleverd (onderste deel, bovenste deel, LED-lamp en afstandsbediening controle), waarvan sommige behoorlijk groot en zwaar waren. Als ik deze op eigen kosten terug zou moeten sturen naar de dealer in Polen, zou ik mezelf de moeite van het terugsturen kunnen besparen. Ik heb de machine gehouden en het bovenstaande recept op precies dezelfde manier gebruikt (50 g suiker, 50 ml olie, 1 afgestreken maatschepje maïs). Het schoonmaken is wat lastiger, vooral de hoeken zijn niet goed schoon te krijgen. De pot kan er niet zo makkelijk uitgehaald worden; zodra hij helemaal koud is krijg je het korstige spul er niet meer af. Zet hem gewoon weer aan en je bent klaar. Het stroomverbruik bedraagt onder belasting ongeveer 1550W. Wanneer de kachel uitschakelt, hoor je een klein relais. De eerste lading olie heb ik weggegooid omdat deze, ondanks het vooraf schoonmaken, sterk stonk. Al met al leuk speelgoed. De auto is praktisch, maar je kunt ook zonder. Ik heb de LED niet gebruikt en hij ligt nog in de verpakking. Ik zou geen apparaat met minder vermogen aanbevelen, maar eerder meer vermogen dan de hier geadverteerde 1500/1600W.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht