Pizzawerkbank met opzetkoelvitrine - 702 L – Granieten werkblad - 2 Deuren
Royal Catering biedt met de pizzawerkbank RCKT-202/80-9 een uitstekende koelunit voor uw cateringbehoeften! Met een volume van 702 Liter kan veel voeding worden bewaard. Deze koeltafel combineert de bewaring van voeding in een opzetbare koelvitrine met een praktisch werkblad en drie koelkamers. In een totaal van negen GN 1/3 containers (niet inbegrepen) kunt u uw voeding bewaren. De containers worden door een glasbevestiging aan de voor- en bovenzijde beschermd tegen vuil. Of het nu in het hotel is, in het restaurant, in de bistro of bij een catering-event, de koeltafel is onmisbaar.
Dit soort apparaat wordt vaak een pizzakoeltafel genoemd, omdat het grote werkblad en de GN-containers met 1/3 standaard ideaal zijn om snel en gemakkelijk het gerolde deeg met verschillende ingrediënten te beleggen. Met de koeltafel kan het eten eerst gekoeld worden bewaard en vervolgens op het werkblad worden voorbereid. Ook bij de bereiding van gerechten in andere horeca-branches maakt de koeltafel een rationele en productieve manier van werken mogelijk.
Het werkblad is gemaakt van graniet, een materiaal dat staat voor de hoogste duurzaamheid en levensduur als geen ander. Graniet maakt onder andere indruk met zijn hygiënische eigenschappen en kan ook worden gebruikt als werkplatform voor hete voorwerpen, zoals pannen, zonder deze te beschadigen.
Hygiënisch, praktisch en esthetisch tegelijk
De opzetbare koelvitrine is aan de zijkanten en bovenaan afgeschermd door een glasafdekking. De voeding wordt hierdoor beschermd tegen externe invloeden zoals vuilresten en het maakt ook het discrete werken ten opzichte van de klant mogelijk. Het glas is gehard, hittebestendig en kan bovendien gemakkelijk worden gereinigd.
De vitrine heeft een eigen stroomvoorziening en kan ook onafhankelijk van de pizzawerkbank worden gebruikt. Ze is uitgerust met een 125 watt-compressor, die wordt gekenmerkt door efficiëntie en betrouwbaarheid.
Vertrouwen is goed, controle is beter – perfecte temperatuur dankzij de digitale thermostaat
Dankzij het gemakkelijk af te lezen digitale display kan de temperatuur van het apparaat eenvoudig worden gecontroleerd. De temperatuur kan worden geregeld met de digitale thermostaat. Het apparaat maakt het instellen van een gewenste werktemperatuur van - 2 tot 10 °C mogelijk. Het brede temperatuurbereik maakt aanpassingen mogelijk aan specifieke producten zoals bier, cider, kaas of desserts.
Geen plaats voor nog meer eten en drinken? Geen probleem, want de koeltafel heeft twee koelkamers en zeven ongekoelde schuifladen. Deze maken het mogelijk om verse voeding te bewaren en van elkaar te scheiden - of het nu gaat om sauzen, glazuren of bijgerechten, het lukt allemaal. Grote legborden helpen u bij het organiseren van uw levensmiddelen. De roestvrij stalen deuren met rubberen afdichting sluiten en dichten de kamers goed af.
De efficiënte compressor van 235 watt zorgt ervoor dat de gewenste bedrijfstemperatuur snel wordt bereikt en constant wordt gehouden. De moderne compressor is zeer energiezuinig en betrouwbaar. Deze genereert minder geluid dan gebruikelijke compressoren.
De opzetbare koelvitrine van het horeca-assortiment maakt gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R600a. Dit vernietigt de ozonlaag niet en heeft geen negatieve invloed op het broeikaseffect. Een kenmerkende eigenschap is de hoge koelcapaciteit met een laag stroomverbruik.