(1) Beoordeling

Item: EX10012070

|

Model: RCKM-21

koffiemolen - handmatig - 12 graden van malen

€ 75,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • precies - twaalf maalgraden voor perfect bereide koffiespecialiteiten van espresso tot americano
  • vers - de capaciteit van 25 g is ideaal voor een of twee kopjes verse koffiespecialiteiten
  • eenvoudig - lange hendel en een roestvrijstalen grinder voor gemakkelijk en moeiteloos gebruik
  • stijlvol - elegant ontwerp in een hoogwaardige Aluminium - behuizing
  • duurzaam - dankzij robuuste materialen en perfect vakmanschap

PRODUCTOMSCHRIJVING

De elegante hand - koffiemolen met twaalf maalgraden

De professionele koffiemolen RCKM-21 combineert een uniek design met een krachtige roestvrijstalen grinder die in twaalf stappen kan worden afgesteld. Van espresso tot Americano, u krijgt perfect gemalen bonen uit de elegante Hand koffiemolen uit de horeca van royal_catering!

Breid uw koffieassortiment uit met de Handmatige koffiemolen van Aluminium

De Koffiemolen hand is de ideale aanvulling op cafés, restaurants of bars, maar ook om privé te genieten van versgemalen en gezette koffiespecialiteiten. Dankzij de twaalf maalstanden kan voor elke bereidingsvariant van de smakelijke boon de juiste fijnheid worden ingesteld. De capaciteit van 25 g is ideaal voor een of twee kopjes verkwikkende drank.

De behuizing van duurzaam en gemakkelijk schoon te maken Aluminium geeft de Hand koffiemolen zijn aantrekkelijke en hoogwaardige uitstraling. De maalschijf daarentegen is gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat vanwege zijn chemische eigenschappen bijzonder geschikt is voor gebruik bij voedsel. De combinatie van een sterke grinder en een lange steel garandeert een zeer eenvoudige bediening zonder al te veel moeite.

De opvangbak voor de gemalen koffie onderin de molen zorgt ervoor dat deze ten alle tijden schoon gebruikt kan worden zonder vervelende koffiekruimels op het werkblad. De koffiemolen kan in een paar stappen worden gedemonteerd voor eenvoudige reiniging. Ook hier overtuigen de materialen roestvrij staal en Aluminium met hun gladde, gemakkelijk te reinigen oppervlak.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

01.06.2023

shipping OK Started to use this handy, manual grinder RCKM-21 - very fine and tasty espresso! Even if it needs about 220 tours for 2 espressi. Although I didn't belive it would grind fine enough the beans for classic espresso, as there is so few manual grinders beeing able to satisfy.