In de uitverkoop

Item: EX10012079

|

Model: RCKM-30

Koffieketel - l - roestvrij staal - zwart

€ 23,99 € 34,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • optimaal - volume van l is geschikt voor meerdere kopjes, waarbij het Koffieketel handig blijft
  • duurzaam - gemakkelijker te verzorgen en robuuster roestvrij staal is ideaal voor voedsel
  • veilig - comfortabele bediening dankzij de hittebestendige handgreep
  • elegant - zwaanvormige uitloop voor nauwkeurig schenken
  • flexibel - kan naast klassieke kookplaten ook worden gebruikt met inductiekookplaten

PRODUCTOMSCHRIJVING

De elegante Koffieketel van Royal Catering

Het leven kan zo gemakkelijk zijn! Terwijl je wat koffiepoeder in het handfilter boven je koffiekopje giet, begint je nieuwe Koffieketel al op de kookplaat te koken. Slechts een paar seconden na het vullen staat er een vers gezette koffie voor je, zodat je de dag met een voldaan gevoel kunt beginnen. De Koffieketel van Royal Catering is gewoon handig, zo simpel als het leven zou moeten zijn!

De Koffieketel van de cateringbenodigdheden van Royal Catering

De Koffieketel is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal is niet alleen bijzonder duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk en corrosiebestendig. Hierdoor is hij ideaal voor het zetten van vers water om snel koffie, thee of bouillon te zetten. Met een capaciteit van l is de Koffieketel bij uitstek geschikt voor meerdere kopjes, en door zijn compacte vorm is hij veel gemakkelijker te gebruiken.

De Inductieketel wordt verwarmd op een kookplaat en is naast de gebruikelijke systemen ook geschikt voor inductiekookplaten. De ergonomisch gevormde handgreep is extreem hittebestendig waardoor je niet verbrandt tijdens het bereiden van je warme drank.

De zwaanvormige uitloop ziet er niet alleen elegant uit, hij is ook uiterst nauwkeurig bij het schenken, zodat je het gekookte water precies kunt portioneren. De Koffieketel overtuigt niet alleen als modeaccessoire, maar ook in zijn functionaliteit bij het bereiden van heet water!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN