Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Ingrediëntencontainer opzetstelling - RVS - 5 x 450 ml

€ 47,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011186

|

Model: RCCBS 5

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 47,99
3+
5%
€ 45,59
5+
10%
€ 43,19
10+
15%
€ 40,79
Belangrijkste kenmerken
  • beter georganiseerd met 5 containers voor verschillende ingrediënten
  • hoogwaardige roestvrij stalen behuizing voor cateringbehoeften
  • stabiel en veilig op 4 rubberen pootjes
  • verse, beschermde ingrediënten met roestvrij stalen deksel
  • gemakkelijk te reinigen en kan in de vaatwasmachine
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ingrediëntencontainer opzetstelling - RVS - 5 x 450 ml

De ingrediëntencontainer RCCBS 5 van Royal Catering is de ideale hulp bij het organiseren van uw voeding. Verschillende ingrediënten, zoals rauwkost of fruit, kunnen apart worden bewaard en vers worden gehouden voor het maken van gerechten. Met de ingrediëntencontainer hebt u een moderne oplossing voor de professionele keuken in restaurants, bistro's, bars, fastfoodketens, festivalkraampjes of cateringdiensten.
Bij de opzetstelling ontvangt u vijf afzonderlijke roestvrijstalen containers die afzonderlijk kunnen worden gevuld en in de stelling kunnen worden geplaatst. Elke container kan maximaal 450 ml inhoud bevatten, u kunt daardoor in totaal maximaal 2,25 liter voeding bewaren. Vooral in erg drukke keukens overtuigt de ingrediëntencontainer opzetstelling als praktisch hulpmiddel bij het voorbereiden van uw voedingscreaties.
De behuizing van de ingrediëntencontainer is gemaakt van hoogwaardig RVS en garandeert daarom een bijzonder hoge stabiliteit en lange levensduur. Bovendien beschermt de sterke weerstand van het materiaal tegen biologische en chemische reacties, waardoor de opzetstelling een perfecte keuze is voor het werken met voeding. Het materiaal blijft dus ook na langdurig gebruik hygiënisch.
Omdat de opzetstelling voor RVS-werkbladen voorzien is van vier slipbestendige, rubberen pootjes staat de ingrediëntencontainers altijd veilig. Tegelijkertijd beschermen de pootjes het werkblad tegen ongewenste krassen wanneer de opzetstelling wordt verplaatst. Op deze manier kunt u de ingrediëntencontainer opzetstelling zonder zorgen op elk oppervlak plaatsen en net zo gemakkelijk verschuiven of transporteren.
Ook inbegrepen in de set: een praktische afdekking voor de opzetstelling, die ook is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam RVS. De deksel zorgt voor een veilige afsluiting van de ingrediënten door de optimale pasvorm, zodat ze zelfs lange tijd vers en smakelijk blijven. Op warme zomerdagen dient de deksel ook als een nuttige bescherming tegen insecten.
Alle ingrediëntencontainers van de opzetstelling kunnen onafhankelijk van elkaar worden verwijderd en gemakkelijk worden gevuld of geleegd. Het reinigen van de roestvrijstalen container verloopt ook bijzonder eenvoudig omdat alle elementen in de vaatwasmachine kunnen worden geplaatst. De ingrediëntencontainer opzetstelling RCCBS 5 is een ideale aanvulling voor roestvrijstalen meubels in elke professionele keuken!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Zijn de ingrediëntencontainers geschikt voor de vaatwasser?

Ja, u kunt de containers gemakkelijk verwijderen en ze eenvoudig schoonmaken in de vaatwasmachine.

Kan ik de ingrediënten ook langer in de container bewaren?

Dit is geen probleem omdat het meegeleverde deksel van RVS uw ingrediënten veilig afdicht en vuil, maar ook insecten tegenhoudt.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht