Trustpilot
(2) Reviews

Inductiekookplaat - 22 cm - 60 tot 240 ° C - timer

€ 169,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011745

|

Model: RCIC-3500P3

Prijs inclusief 21% btw.

Levering ca. vrijdag 26 april
Belangrijkste kenmerken
  • Veelzijdig - voor verschillende kookmethodes dankzij een temperatuurbereik van 60 tot 240 ° C, een timer en prestatieniveaus van 500 tot 3.500 W
  • Compatibel - met inductiekookgerei met een bodemdiameter tot 26 cm
  • Intuïtief - dankzij knoppen voor temperatuur, timer en prestatie, evenals LED-display
  • Onderhoudsarm - roestvrij staal en glaskeramiek zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam
  • Veilig - dankzij inductie en geïntegreerde oververhittingsbeveiliging
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Geweldig apparaat, het ding rockt, als er warmte nodig is dan meteen.

Zeer eenvoudig in gebruik, wordt zeer snel heet, zeer goede temperatuurbewaking, werkt zeer goed met goede potten. De timer en temperatuur kunnen fijner worden aangepast, maar tot nu toe is alles goed. Elke dag in gebruik.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Het is goed, maar het heeft ook zwakke punten

Vergeleken met veel andere kleinere, lichtere en delicatere inductiekookplaten is dit model bijna massief maar ook solide. Ik heb er geen probleem mee om grotere en zwaardere potten met inhoud erop te zetten. Interessant is dat de fabrikant geen informatie geeft over het maximale draagvermogen. De warmteafgifte is zeer goed, hier merk je het vermogen van 3500 W aan. De ventilatoren zijn hoorbaar, maar voor mij niet hinderlijk luid - hoewel ze ook draaien nadat het apparaat is uitgeschakeld. De bediening is eenvoudig en duidelijk. Dat is echter ook waar de zwakke punten beginnen. Ik bracht water in een pan op de maximale stand aan de kook en wilde het aan de kook houden. Hiervoor hoefde de temperatuur niet zoals je zou verwachten op 100°C te worden gezet, maar op 160°C. Bij 140°C stopte het koken. Dit is misleidend en doet voor mij twijfel rijzen over het doel van het instellen van de temperatuur. Om eerlijk te zijn moet ik erop wijzen dat andere inductiekookplaten met “temperatuur”-instellingen dit fenomeen en probleem ook hebben. De kookplaat bevestigt elke invoer/wijziging met een pieptoon, wat ik onnodig en vervelend vind. De timer kan alleen in stappen van 5 minuten worden ingesteld - schud je hoofd en vraag wie zoiets zou verzinnen! Een instelling van minuut tot minuut zou passend zijn geweest. Omdat het instellen van het vermogen/de temperatuur alleen op vaste niveaus mogelijk is, heeft de niet bijzonder prettig aanvoelende draaiknop nauwelijks zin. Hier kun je ook veilig een model met aanraakknoppen nemen. Qua prijs vind ik dit model iets te duur.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht