Item: EX10012819

|

Model: RCIC-80FI

IJsmachine - 80kg/24u - 55 kg capaciteit - 470 W - RVS - Royal Catering

€ 2.429,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • snel - met een ijsblokjesproductie van 80kg/24u
  • Praktisch - bevat een ijsblokjesschep en een ijsblokjesbak met een capaciteit van 55 kg
  • Eenvoudig - het apparaat werkt intuïtief en wordt bediend met slechts een paar knoppen
  • DUURZAAM - Roestvrij staal biedt een hoge weerstand tegen invloeden van buitenaf en corrosie
  • slim - zijdelingse ventilatie en ventilatie aan de achterkant voorkomen dat warme lucht rechtstreeks in de keuken of logeerkamer wordt afgevoerd

PRODUCTOMSCHRIJVING

De professionele ijsblokjesmachine voor cocktails, iced espresso en koude frisdranken

Met de ijsblokjesmachine van Royal Catering zit je nooit zonder gekoelde dranken. Met een hoog vermogen van 470 W genereert het professionele apparaat een hoeveelheid 80kg/24u ijsblokjes. De Ice Maker is volledig gemaakt van roestvrij staal en is een hit in bars, restaurants en overal waar gekoelde versnaperingen essentieel zijn.

Ruime ijsblokjesmachine van de horecabehoefte van Royal Catering

De Gastro ijsblokjesmachine is snel en efficiënt in gastronomische operaties met hoge prestatiewaarden. Tegelijkertijd scoort hij met een hoge capaciteit van 55 kg en intuïtieve bediening. De ijsblokjesmaker heeft hiervoor een overzichtelijk bedieningspaneel. Een schep voor het uitnemen en portioneren van het ijskoude resultaat is bij de levering inbegrepen.

Gemaakt van elegant roestvrij staal, is de ijsblokjesmachine niet alleen een visueel hoogtepunt. Het materiaal overtuigt door zijn ongevoeligheid voor invloeden van buitenaf en een hoge weerstand tegen corrosie en overtuigt vooral door zijn hygiënische eigenschappen. De Icecubemaker heeft een doordacht ontwerp: de zijventilatie in combinatie met de ventilatie aan de achterkant van het apparaat zorgt voor een aangenaam ruimteklimaat in de keuken, achter de bar of in de logeerkamer. Het speciale ontwerp voorkomt dat de verwarmde lucht direct in de omgeving terechtkomt. Met 62 dB werkt de ijsblokjesmaker aangenaam stil.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews