Nieuw

Item: EX10012968

|

Model: RCEK-1060

Houtskool grill - met klapgrill - {{afmetingen_van_grill_plaat_641_temp}} cm - roestvrij staal / gegalvaniseerd staal - Koninklijke horeca

€ 109,00 € 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • universeel - voor catering, hotels, restaurants, bars en particuliere huishoudens
  • ruim - groot grilloppervlak van 43 x 25 cm
  • Praktisch - snelle montage en kleine verpakking voor gemakkelijk transport
  • stabiel - staat stevig op 4 stevige poten
  • Corrosiebestendig - dankzij resistente materialen zoals roestvrij staal en gegalvaniseerd staal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Compacte allrounder: uw houtskoolgrill met 43 x 25 cm rooster

Pittige steaks, hamburgers, groenten of sappige shish kebab - barbecueën hoort gewoon bij de zomer. Op de houtskoolgrill van Royal Catering bereidt u snel en eenvoudig heerlijke hapjes. Dankzij de eenvoudige bediening is het apparaat bij uitstek geschikt voor outdoor catering evenementen, food trucks, bars, restaurants, maar ook voor thuisgebruik.

Pure braadaroma's met de klapgrill van Royal Catering

De compacte opvouwbare barbecue zet je in een handomdraai op. Het vereist zeer weinig vloeroppervlak. Op het 43 x 25 cm rooster kunt u comfortabel vlees, groenten en co. bereiden. Omdat het een houtskoolgrill is, grilt u op hogere temperaturen dan met bijvoorbeeld een gasgrill. Ze geven uw gegrilde gerechten ook veel geroosterde aroma's en de typische rooksmaak.

De standgrill heeft een eenvoudig en robuust ontwerp. De container is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit is jarenlang corrosie- en temperatuurbestendig en is uiterst gemakkelijk te reinigen. Dit maakt het hygiënische materiaal bijzonder geschikt voor de gastronomische sector. Het grillrooster is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Het staal is grotendeels beschermd tegen roest door de coating - perfect voor buitenkooktoestellen.

De grill staat stevig op 4 poten van bestendig roestvrij staal. De voeten zijn beschermd met plastic doppen. Ze zorgen ook voor stabiliteit. De poten zijn snel uit elkaar te halen en in te klappen, zodat u de houtskoolgrill moeiteloos kunt vervoeren naar de gewenste locatie.

TECHNISCHE DETAILS