Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

GN-container- 2/3 - 100 mm

€ 23,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011035

|

Model: RCGN-2/3X100

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 23,99
3+
5%
€ 22,79
5+
10%
€ 21,59
10+
15%
€ 20,39
Belangrijkste kenmerken
  • met 100 mm diepte perfect gereedschap voor het bewaren van maximaal 8,5 liter voeding
  • compatibel met alle standaard GN 2/3-deksels
  • zeer duurzaam en licht door gebruik van roestvrij staal van hoge kwaliteit en 0,6 mm dik
  • geschikt voor een breed temperatuurbereik van -20 tot 300 °C
  • robuuste randuitsparingen en braamvrije randen vereenvoudigen het gebruik en het stapelen
  • eenvoudige reiniging en vaatwasmachinebestendig
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

GN-container- 2/3 - 100 mm

De gastronorm (GN) 2/3 container RCGN-2/3X100 van Royal Catering is speciaal ontworpen voor de horeca en is dus geschikt voor gebruik in restaurants, kantines, snackbars, saladebars, cafetaria's, pizzeria's, hotels, enz. De containers wordt gebruikt voor de bewaring van voeding om deze gedurende een lange periode warm te houden, hetzij in een bain-marie of koud in een gekoelde vitrine.
Met zijn stevige, vormvaste en krasbestendige constructie past de GN 2/3-container perfect bij de hoge eisen van de gastronomie en boeit deze tegelijkertijd met zijn veelzijdige toepassingsmogelijkheden - koud of warm houden en zelfs diepvriezen. De container is 100 mm diep en heeft een inhoud tot 8,5 liter. Door deze diepte is de container ideaal voor voorgerechten, salades, vlees of aardappels.
Vanwege de ruime hoekranden met praktische randuitsparingen is de GN-container compatibel met alle standaard GN 2/3-deksels. Dankzij de afgevlakte kanten kan de container ook eenvoudig in een geschikte bain-marie of gekoelde vitrine worden gezet en weer worden verwijderd om te worden gereinigd of opnieuw te worden gevuld. De afgeplatte randen voorkomt ook dat de damp van het waterbad langs de houder ontsnapt. Als gevolg hiervan heeft de container een hoger thermisch warmtevermogen dan vergelijkbare containers met gebogen randen.
Bovendien zorgen de randuitsparingen en afgeronde hoeken onderaan voor de ruimtebesparende opstapeling van meerdere GN 2/3 containers, zowel met een gelijke als afwijkende diepte, zonder dat de gestapelde containers aan elkaar blijven kleven.
Dankzij het gebruik van roestvrij staal van hoge kwaliteit is de container GN 2/3 smaakloos en geurloos, zeer bestendig en biedt u een lange levensduur. Het gebruikte materiaal is ook ideaal voor temperaturen tussen -20 en 300 °C. De pan kan dus zelfs vanuit de koeler in de oven worden verplaatst, om vervolgens zonder te verbuigen naar de serveerlijn te worden gebracht.
Bespaar kostbare tijd bij het reinigen: naast het materiaal vergemakkelijken de afgeronde hoeken van de hoeken en de uitsparingen aan de randen een grondige en snelle reiniging van de GN-container RCGN-2/3X100 en bieden daarmee een hoge mate van veiligheid. Het keukengerei is ook vaatwasmachinebestendig.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kan de GN-container in de vaatwasser worden gereinigd?

Ja, de GN-container kan zonder problemen in de vaatwasser worden gereinigd.

Welk materiaal gebruikt u om deze container veilig en duurzaam te maken?

Die Deze GN-container is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal is neutraal en beschermt effectief tegen corrosie wanneer het in contact komt met voeding, waardoor het zeer stevig, duurzaam en bestendig is.

Voor welke apparaten kan deze GN-container worden gebruikt?

Dankzij het gebruik van roestvrij staal is deze GN-container zeer resistent en geschikt voor zowel het warm houden als koelen van gerechten. Daarom kan het worden gebruikt voor bain-marie en koelvitrines.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht