Item: EX10011323

|

Model: RCGN-1/9-100B

GN-container - 1/9 - 100 mm

€ 21,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Verenigbaar - het perfecte accessoire voor een bain-marie of gekoelde vitrine, het kan worden gesloten met alle deksels van deze standaard
  • Duurzaam - dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal en een materiaaldikte van 0,7 mm
  • Veelzijdig - gebruik van -20 ° C - 300 ° C maakt de GN-container onmisbaar in veel gebieden - van ijs tot warme gerechten
  • Eenvoudig: robuust reliëf en braamvrije randen vergemakkelijken het gebruik
  • Praktisch - stapelbaar om ruimte te besparen, uitwisselbaar en naar wens te combineren
  • Eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig

PRODUCTOMSCHRIJVING

Eten altijd op de perfecte temperatuur met de GN-pan van Royal Catering

De robuuste roestvrijstalen GN-container van Royal Catering is ontworpen voor professionele horeca apparatuur en is perfect voor gebruik in restaurants, kantines, snackbars, saladebars, cafetaria's, ijssalons en andere eetgelegenheden. De Gastronorm-container wordt gebruikt voor het bewaren, warmhouden of koelen van verschillende gerechten zoals ijs, salades, soepen of stoofschotels.

Gestandaardiseerd keukengerei voor professioneel gebruik

Met zijn robuuste en dimensioneel stabiele constructie is de GN 1/9 container perfect voor de hoge eisen van de horeca en maakt indruk met zijn tijdloze ontwerp. Het is 100 mm diep en kan een volume van maximaal 0.9 L bevatten. Dankzij de afgevlakte hoekranden kan de GN-pan gemakkelijk worden gestapeld of in een bain-marie of gekoelde vitrine worden geplaatst en later gemakkelijk weer worden verwijderd. Bovendien voorkomt de speciale vorm van de rand dat stoom ontsnapt en garandeert zo een efficiënt gebruik van de warmte wanneer de container in een waterbad staat.

Het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal biedt verschillende voordelen. Het materiaal is niet alleen smaak- en geurneutraal, het is ook bijzonder duurzaam en maakt indruk met zijn hoge weerstand tegen corrosie. Roestvrij staal draagt ook optimaal de gewenste temperatuur over aan het voedsel erin. Ongeacht of het voedsel koud of warm moet worden gehouden, met een temperatuurbereik van -20 tot 300 ° C, is de Royal Catering roestvrijstalen Gastronorm-container de ideale keuze voor zowel de vriezer als de oven. Tenslotte is het gladde oppervlak van de roestvrijstalen container eenvoudig te reinigen. De afgeronde bodemhoeken maken ook een grondige en snelle reiniging van de GN-container mogelijk. Dit bain-marie-accessoire is natuurlijk ook vaatwasmachineveilig.

Opmerking: U kunt ook het deksel kopen dat overeenkomt met de GN-container in onze winkel.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN