Trustpilot
(1) Review
Royal Catering

Glühwein ketel - 27 L - Timer - Aftapkraan

€ 99,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010836

|

Model: RCMW-27DTB

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 30 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 99,00
3+
5%
€ 94,05
5+
10%
€ 89,10
10+
15%
€ 84,15
Belangrijkste kenmerken
  • Universeel toepasbaar om warm te houden, te koken of te pasteuriseren
  • Timer tot 120 minuten of continu gebruik
  • Flexibele temperatuurregeling van 30 - 100 °C
  • Veilig in gebruik dankzij de bescherming tegen oververhitting
  • Solide, duurzame stalen constructie
  • Praktische aftapkraan
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Plastic
Kleur
Wit
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
1800
Afmetingen tank [cm]
Ø35 x 48
Timer
Nee
Aftapkraan
Ja
Beveiliging tegen oververhitting
Ja
Tankinhoud
27 l
Afmetingen (LxWxH)
42 x 47.5 x 48.5 cm
Gewicht
5.85 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
42 x 41 x 46 cm
Verzendgewicht
7 kg

Bezorgpakket

  • Glühweinketel RCMW-27DTB
  • Rooster binnenin
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Glühwein ketel – 27 L – Timer - Aftapkraan

Of u nu snel water wilt opwarmen of grote hoeveelheden jam wilt maken, de professionele glühweinketel RCMW-27DTB biedt u een breed scala aan toepassingen die zowel in de commerciële als de particuliere sector nuttig zullen zijn. Met een capaciteit van 27 liter en een vermogen van 1800 watt, toont hij zijn uitgebreide talent in het nauwgezet verwarmen en opwarmen van verschillende soorten voeding en dranken.

De universeel toepasbare glühweinketel met aftapkraan van Royal Catering

De glühweinketel warmt dranken zoals wijn of water voor thee en houdt deze warm. Daarnaast is het ook een veelzijdig professioneel apparaat voor alle vloeibare voedingsmiddelen die snel en betrouwbaar moeten worden verwarmd. Bouillon en soepen koken worden net zo betrouwbaar gekookt als fruit en groenten. Met het bijgeleverde roosterinzetstuk is het apparaat ook zeer geschikt voor het pasteuriseren van sappen, jam of fruit.
Voor nauwkeurige kookresultaten, zelfs over langere periodes, is in de pot voor uw cateringbenodigdheden een timer geïntegreerd. Met een handige knop kunt u een tijd instellen van 0 tot 120 minuten, afhankelijk van de soep die u wilt koken of de dranken die u gedurende een bepaalde periode warm wilt houden. De timer is ook handig bij pasteurisatie, omdat de voeding slechts korte tijd wordt verwarmd. Als u uw gerecht lang warm wilt houden, kunt u de permanente werkmodus eenvoudig selecteren.
De gewenste temperatuur kan ook worden ingesteld tussen 30 en 100 °C met behulp van een comfortabele draaiknop. Het is afhankelijk van uw wens om de ingesloten vloeistof alleen warm te houden of aan de kook te brengen. Wanneer de drankdispenser opwarmt, gaat een indicatielampje branden naast de regelknop. Een oververhittingsbeveiliging schakelt de glühweinketel uit voordat delen van het apparaat, bijvoorbeeld bij continu gebruik, kunnen worden beschadigd.
De ketel heeft twee markeringen voor de minimale en maximale hoeveelheid vloeistof die in de ketel kan worden gebruikt. Deze informatie is vooral handig voor een precieze pasteurisatie bij hoge temperaturen. Voor uw eigen veiligheid schakelt het apparaat automatisch uit zodra er geen vloeistof in de pot zit.
De glühweinketel wordt gekenmerkt door een bijzonder stabiele en duurzame staalconstructie. De stalen pot is aan de binnenzijde voorzien van glazuur, zodat de inhoud op de wanden niet hecht en gemakkelijker afglijdt. De deklaag, evenals de eenvoudige toegang tot de pot door het verwijderbare van het deksel, maakt het schoonmaken van het apparaat bijzonder eenvoudig.
De dranken en de voeding in het apparaat kunnen moeiteloos worden gedoseerd via een aftapkraan. Deze bevindt zich aan de onderkant van de pot boven de temperatuurregelaar en kan worden bediend door middel van drie posities. Wanneer de hendel naar voren wordt getrokken, stroomt de vloeistof naar buiten. Als u deze loslaat, gaat hij naar de rustpositie, waardoor de stroom onderbroken wordt. Voor permanent gebruik wordt de hendel eenvoudig naar achteren geduwd. Op deze manier kunt u net zo gemakkelijk kleine porties doseren als de hele pot op een snelle manier leegmaken.
Met de twee kunststofhandvaten kan de ketel eenvoudig worden getransporteerd of verplaatst. Omdat het gebruikte materiaal warmte-isolerende eigenschappen heeft, kan zelfs de verwarmde pot zonder gevaar worden verplaatst. Voor langer transport kan de stroomkabel worden opgeborgen in de bodem van de kookpan. Op de rubberen poten kan het apparaat veilig worden neergezet zonder krassen te veroorzaken.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

absoluut tevreden

Had de glühweinpot nodig voor een teamevenement en het was geweldig!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht