Item: EX10012870

|

Model: RCKV-01-N

Gebaksvitrine - 70 l - 2 niveaus

€ 329,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Aantrekkelijk - rondom glas voor een optimale presentatie van taarten, taarten, bagels, desserts en andere lekkernijen
  • ruim - met een inhoud van 70 l en 2 verdiepingen (33.5x41.8 / 33.5x49.5 cm)
  • belastbaar - elke laag ondersteunt tot 10 kg
  • hygiënisch – gemakkelijk en grondig te reinigen dankzij gladde oppervlakken
  • hoge kwaliteit - dankzij materialen zoals plexiglas, gehard glas en roestvrij staal en de nauwkeurige verwerking

PRODUCTOMSCHRIJVING

Een allround perfect gepresenteerd aanbod in de taartvitrine van Royal Catering

Presenteer taarten, taarten, bagels, desserts en andere lekkernijen op een verleidelijke manier in de rondom geglazuurde taartvitrine van de horeca van Royal Catering. De elegante panoramavitrine kan worden geplaatst op toonbanken in bakkerijen, banketbakkerijen, bistro's, cafés en overal waar vers bereide specialiteiten aantrekkelijk worden aangeboden en tegelijkertijd vers worden gehouden.

Ruime buffetvitrine met 2 niveaus

Met een inhoud van 70 l en 2 niveaus met de afmetingen 33.5x41.8 / 33.5x49.5 cm biedt de taartvitrine voldoende ruimte voor uw aanbod. Tegelijkertijd bevat elk niveau tot 10 kg taarten, cakes en andere lekkernijen. De twee deuren aan de voorkant van de panoramische vitrine zorgen voor gerichte productverwijdering zonder de volledige inhoud aan de lucht bloot te stellen en uit te drogen.

De gastrocake-vitrine van gehard glas, plexiglas en roestvrij staal ziet er niet alleen bijzonder elegant uit, maar overtuigt ook door zijn lange levensduur en is zeer eenvoudig grondig te reinigen. De antislipvoetjes zorgen voor een veilige stand en beschermen het oppervlak betrouwbaar tegen krassen en beschadigingen.

TECHNISCHE DETAILS