In de uitverkoop

Item: EX10011941

|

Model: RC-BMG430

Gas Bain Marie - 3300 W - GN 6 x 1/3 - 0,03 bar - G30

€ 269,00 € 419,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Krachtig – met een vermogen van 3300 W en een maximale druk van 0,03 bar
  • Veelzijdig - kan verschillende gerechten tegelijk serveren dankzij 6 GN-pannen
  • Veilig – voedsel voorzichtig warm houden in het waterbad voorkomt aanbranden
  • Hygiënisch – gemakkelijk schoon te maken dankzij gladde oppervlakken
  • Duurzaam: hoogwaardig vakmanschap en robuuste materialen zoals Roestvrijstalen, gegalvaniseerde aluminium platen

PRODUCTOMSCHRIJVING

De gasbain-marie voor een ruime keuze aan perfect gepresenteerde warme gerechten

De RC-BMG430 gasbain-marie van Royal Catering is perfect om voedsel lang warm te houden en op de juiste temperatuur te houden. De 6 gastronormbakken kunnen parallel alle componenten van een maaltijd of verschillende gerechten zoals vlees, vis, groenten, rijst, aardappelen en sauzen op de gewenste temperatuur houden, zonder dat ze aanbranden. De voedselverwarmer is perfect geschikt om te voldoen aan de behoeften van elk luxe horecabedrijf, evenals restaurants, hotels, kantines, buffetten, snackbars, eetzalen of bejaardentehuizen en ziekenhuizen.

De krachtige bain-marie uit de horeca-apparatuurlijn van Royal Catering

De gasbain-marie werkt volgens het convectieprincipe: een verwarmingselement verwarmt het water tussen het apparaat en de GN-bak en geeft de warmte af aan de bak. Hierdoor kunt u niet alleen delicate gerechten effectief opwarmen, maar ze ook langdurig warm houden zonder risico op aanbranden.

Vooral de verwarmingscontainer overtuigt door zijn grote vulvolume. De 6 GN-containers (GN 6 x 1/3) met deksel zijn 150 mm diep en kunnen elk een grote hoeveelheid voedsel bevatten die tegelijkertijd kunnen worden verwarmd of warm gehouden. Dit kan u veel tijd besparen, wat vooral voordelig is bij het bereiden van maaltijden voor grote evenementen of tijdens piekmomenten in restaurants, kantines of hotels. Andere GN-bakken met een maximale bakdiepte van 150 mm kunnen ook au bain-marie worden gebruikt en in verschillende configuraties worden gecombineerd.

Het efficiënte 3300 W verwarmingselement verwarmt het water snel tot de gewenste temperatuur. De bedieningsknop activeert de automatische thermostaat, die een nauwkeurige temperatuurregeling tot 100 °C mogelijk maakt. De gas bain marie wordt gevoed door een combinatie van propaan- en/of butaangas via een G30 gasaansluiting met een maximale druk van 0,03 bar.

De gasbain-marie combineert een uitgekiend ontwerp en een veerkrachtige behuizing tot een betrouwbaar en onderhoudsarm product. De hoogwaardige roestvrijstalen constructie is zeer duurzaam en bestand tegen corrosie. Het materiaal is onschadelijk voor de menselijke gezondheid en gemakkelijk schoon te maken dankzij de zeer gladde oppervlakken, waardoor het bijzonder hygiënisch is. Roestvrij staal heeft ook een uitstekende vermoeidheids- en slagvastheid. Rubberen voetjes zorgen voor stabiliteit en voorkomen krassen op het werkblad.

Opmerking: dit apparaat wordt verkocht in CZ, DK, FI, FR, BE, HU, IT, NL, NO, SE & GB.

TECHNISCHE DETAILS