Item: EX10012860

|

Model: RCWP-12L

Fruitpers - RVS/ijzer - 12 l - incl. 5 persdoeken - Royal Catering

€ 219,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Ruim - met een inhoud van 12 l kan een grote hoeveelheid fruit in één keer geperst worden
  • Duurzaam - Dankzij de stevige roestvrijstalen en ijzeren constructie
  • Hygiënisch - de tuit aan de onderkant zorgt ervoor dat het sap netjes in een opvangbak kan lopen (niet inbegrepen)
  • praktisch - voor een betere grip kunt u de fruitpers stevig monteren
  • eenvoudig - de structuur is intuïtief, bediening is kinderspel en mogelijk zonder elektriciteit en reiniging na gebruik is ongecompliceerd door het roestvrij staal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Maak je eigen sappen en wijnen met de handmatige roestvrijstalen fruitpers

De fruitpers van Royal Catering Horeca is ideaal als je met weinig moeite grote hoeveelheden fruit wilt persen. De handmatige sapcentrifuge is geschikt voor appels, druiven, bessen en ander fruit. Dankzij de grote capaciteit ondanks de kleine afmetingen is de fruitpers de ideale oplossing voor zowel de professionele sector als voor de sap- en wijnproductie in particuliere huishoudens.

Traditionele fruitpersen in modern RVS design

Traditioneel gemaakt van hout en ijzer, is de fruitmand van deze fruitpers gemaakt van roestvrij staal om redenen van duurzaamheid en hygiëne. De werking van de appelpers is echter hetzelfde als 100 jaar geleden: dankzij het spindelontwerp kan je met weinig inspanning een zeer hoge druk genereren en het sap volledig uit het fruit persen. Met een inhoud van 12 l vul je de fruit- en wijnpers met een grote hoeveelheid fruit en pers je deze in één handeling uit. De bodem heeft een tuit zodat je het verkregen vruchtensap direct zonder verlies kunt vullen.

Dankzij de stabiele ijzeren voet - die gaten heeft om op een stevige ondergrond te schroeven voor nog meer stabiliteit - trek je krachtig en efficiënt aan de hendel en haal je zo de maximale hoeveelheid sap uit het gevulde fruit. De handmatige sapcentrifuge is ook ideaal voor gebruik buitenshuis of overal waar een stroomaansluiting moeilijk of helemaal niet beschikbaar is.

Opmerking: Gebruik voor de beste resultaten een persdoek van het juiste formaat. 5 bijpassende handdoeken zijn al bij de levering inbegrepen. Voor het moeiteloos hakken van het fruit voor het persen raden wij de fruitmolens uit ons assortiment aan.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN